Snap
  • Mama
  • interieur
  • boysmom
  • firstpost
  • Interieurmama
  • Woongeluk

Jongensmama en Interieurlover

Mijn eerste post!

Hi!

Leuk om onderdeel te mogen zijn van deze mooie community! Daar gaat ‘ie dan, mijn eerste post. Tegelijkertijd vraag ik me af of iemand deze gaat lezen🙈. Dus mocht je ‘m lezen, laat dan vooral een like achter.

Van nieuwbouwhuis naar droomhuis

Eind 2018 zijn mijn partner Willem en ik ingetrokken in een nieuwbouwhuis in ‘s-Hertogenbosch. We hebben van het huis ons droomhuis gemaakt. Nog niet helemaal trouwens, we hebben nog een paar grote projecten. Zo gaan we deze zomer van start met de zolder. Er wordt een gehele woonverdieping gecreëerd met twee slaapkamers, een extra badkamer, een apart toilet en een ‘fancy’ washok. Eigenlijk is het een hele eigen verdieping voor de twee jongens. Sepp van 4 en Raph van 10 maanden en beiden geboren in september!

Passie voor interieur

Het jaar voordat we introkken stond vooral in het teken van interieur. Er moesten enorm veel keuzes gemaakt worden. Wat ben ik toen veel instagram accounts afgestruind om de perfecte badkamer en keuken te vinden. Wat heb ik veel inspiratie opgedaan. Ik dacht altijd “als ons huis af is, dan maak ik ook een interieur account aan om andere te inspireren”. Zo gezegd, zo gedaan😊. Inmiddels ben ik bijna 3500 volgers verder, heb ik er gezellige mensen ontmoet en haal ik er leuke collabs uit. Interieur is eigenlijk nog meer een passie geworden en stiekem wil ik meer. Ik zit te denken aan een opleiding Binnenhuisarchitect en Styling. Maar wat het me vervolgens zou brengen? Echt geen idee nog!

Instagram mommy

Het onderhouden van mijn instagram account is naast mijn baan als HR adviseur een drukke bezigheid moet ik eerlijk bekennen. Dagelijks post ik een foto en kost het best wat tijd om een leuke tekst te schrijven. De avonduren, wanneer de jongens op bed liggen, zit ik veel op mijn telefoon. Maar ik krijg er energie van! En zolang dat blijft vind ik het de moeite waard! Ik post vooral interieurfoto’s, maar ik vind het ook leuk om een foto van de jongens te plaatsen. Zal best herkenbaar zijn denk ik zo, als trotse mama. De teksten die ik schrijf zijn vaak grappig (bedoeld) en gaan vooral over het leven met mijn kids en partner. Daarnaast zijn mijn teksten en comments vaak met een Brabants accent geschreven😉.

Ik op Mamaplaats

Ik ga proberen om hier wekelijks een blogg te plaatsen en dan vooral gericht op mijn leven als mamá. Verder moet ik nog een beetje wegwijs worden op mamaplaats. Ga de komende tijd maar is rondkijken op jullie profielen. Heb zin om interessante bloggs te lezen over het moederschap!

Lieve groet,

Djachara

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij woongeluk_op_vier?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.