Snap

Jong moeder

Omgeving, relatie's , Dol op me kleine man

Jong moeder ,

Ik heb op me 14e mijn zoon in me armen mogen nemen het was een schok want ik bleek al 20 weken zwanger te zijn , maar wat een wondertje ik wist direct dat ik het wou houden en er alles voor wou doen om er voor me zoon te zijn ! En wat ben ik blij dat ik me kleine man heb gehouden ben inmiddels 18 en al 4 jaar met plezier moeder!!

Want wat is er nou mooier om je eigen kind te zien lachen en gelukkig te zien !

Het gaat enorm goed ben heel erg dol op me kleine man .

Het is alleen zo jammer dat je je zo bezig houd met wat anderen er van vinden?! Het blijft moeilijk om te vertellen dat je op je 14e moeder bent geworden ook al gaat het heel goed!

Maar het is lastig, ik wil graag me opleiding oppakken maar ook op mezelf en wil ook graag wat verdienen , ! Het is lastig om jong moeder te zijn maar geweldig en wat ben ik blij dat ik dit zo mooi ventje mag hebben!

Relatie's zijn moeilijk als je alleen staande moeder bent en jong (vind ik) want je denkt 10 x na voor dat je een relatie begint want je wilt niet elke keer een andere man in je leven je wilt graag een stabiele relatie voor je zelf en je zoontje !

En dat wou ik even kwijt !!

9 jaar geleden

Poeh hee, dat zal niet meegevallen zijn, om zo jong al verantwoordelijk te zijn voor een kindje. Wat goed dat je dat toch gelukt is, ik kan me voorstellen dat je daar heel hard voor hebt moeten knokken. En wat een ander vindt, tja ... het enige dat ik je kan vertellen is dat dat makkelijker wordt met de jaren. Tenminste, zo was het voor mij. Succes

9 jaar geleden

Oopsss kan niet tellen.... 25 jaar!

9 jaar geleden

Puffff.....ik ben ruim twee keer zo oud aks jij dat bent. Ons leeftijdsverschil was bij geboorte schrik niet....23 jaar! En ik als oude taart vind het nog moeilijk. Dus pet je af voor jou. Dat je voor je mannetje kiest, wilt studeren rn zelfstanidg wilt zijn! Wees maar heel trots op je mannetje en oo jezelf! En je hebt gelijk stabiliteit is heel belangrijk! Zet hem op!

9 jaar geleden

Wat een leuke foto`s! Geniet van je kleine man.