Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Joehoe! Voorselectie gehaald. SPANNEND!!

Hoe kan ik het beter omschrijven dan: BLIJ! Ik zit bij de voorselectie voor het testen van de elektrische babboe bakfiets. Spannend!

Van de week zeg ik nog tegen vriendinnen, ik heb nog meegedaan aan de inschrijving voor het testen van een elektrische babboe bakfiets. Maar ik heb niks gehoord, dus helaas. En wat schept mijn verbazing vandaag..... Ik zit bij de voorselectie!!!! Hoe ontzettend gaaf. Nu duimen, duimen en nog eens duimen! Wat zou het heerlijk zijn, en ook erg makkelijk. Lekker met mijn meiden fietsen door de dorpjes en landerijen bij ons in de buurt, of wat boodschappen halen, maar ook op visite of naar verplichtingen. We hebben als gezin 1 auto die meestal weg is als ik of mijn man te werk is, en helaas is niet altijd alles lopend te doen ;) En gezien onze jongste eigenlijk te groot is geworden voor het voorzitje, is dit ideaal. Kan ik evengoed met twee meiden tegelijk op pad! En zelfs mijn oudste (4) zei vandaag: Oh mam, dat is handig, deze is niet zo hoog, daar durf ik wel in. Ze heeft wat last van hoogtevrees waardoor ze eigenlijk niet in het achterzitje op de gewone fiets durft. Dus die heeft het al helemaal bedacht voor haarzelf, haha! Heerlijk die kinderlogica :)

Een paar spannende dagen zullen volgen in afwachting van de definitieve selectie, we blijven positief. We wachten af ;)

8 jaar geleden

Dank je wel! :)

8 jaar geleden

veel succes!