Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • kinderen
  • relatie
  • koppel

Jennifer Lopez: Onbreekbaar

Als dit geen power woman is, dan weten we het niet meer. Afgelopen week werd bekend dat Jennifer Lopez gaat scheiden van haar echtgenoot Marc Anthony (zanger). Staat ze afgelopen donderdag weer op het podium om een knal optreden te geven.

Jennifer Lopez en Marc Anthony hebben na 7 jaar, een punt gezet achter hun relatie. Volgens verschillende bronnen, zou man Marc Anthony te dominant zijn en is dat een van de hoofdredenen geweest voor de scheiding. Hij zou een hekel hebben aan haar sexy imago.  De Puerto Ricaanse zanger zag zijn vrouw dan ook het liefst in bedekkende kleding, ook als dat ten koste ging van haar zelfbeeld. "Hij zorgde ervoor dat ze zich verschrikkelijk over zichzelf voelde als ze iets sexy wilde aantrekken", vertelt een bron aan US Weekly.

Jennifer verteld zelf, dat het voor beide een moeilijke beslissing is, maar dat er uiteindelijk geen uitweg meer was. Volgens interne bronnen wilde de zangeres een jaar geleden al uit elkaar, maar wilde ze toen perse niet voor een derde keer scheiden.  Momenteel praat de zangeres nauwelijks  over haar scheiding, ze wenst door de media met rust gelaten te worden.

In 2004 stapte de koppel in het huwelijksbootje, in hun huis in Beverly Hills. Ze hebben twee kinderen samen. Dit is voor Jennifer niet de eerste huwelijk die strandt. De zangeres is twee keer eerder getrouwd geweest. In 1997 trouwde ze met Ojani Noa en in 2001 met achtergronddanser Cris Judd. Voor manlief Marc is dit de tweede scheiding.

Ondanks alles heeft ze het afgelopen donderdag kunnen opbrengen om een optreden te geven in Oekraine. De optreden was op een bruiloft, wat op zich al zeer opmerkelijk is.

Hieruit kunnen we een conclusie trekken: Jennifer is een power woman en laat zich niet tegenhouden.

JLo in commerical met    haar twee kinderen