Terug
Blog header image

Jel & Tes: spreken is zilver, zwijgen is stress! #8

Grijp naar de snoeptomaatjes en gooi alles aan de kant! Lees mee met de gesprekken van Jel en Tes. Deze aflevering: Second Love deel 2!

Tes: Ik was naar een verjaardag vanmiddag. Iets wijzer geworden over Second Love?

Jel: Als ik het zo op het eerste gezicht bekijk is het betaald tenzij je een vrouw bent ofzo...

Tes: Even gekeken, maar ik vind Second Love maar eng

Jel: Wat vind je precies eng?

Tes: Al die gemene vrouwen, trollen en smerige mannetjes bij elkaar. Ik wil daar niet bij horen.

Jel: Ik zie een verknipte aflevering van het sprookjesbos, hahaha

Tes: Sprookjesbos?

Jel: Ja, trollen. Denk ik aan sprookjes

Tes: Oh zo... Dacht al dat ik weer eens onder een steen heb gelegen, hahaha

Jel: Nee hoor! We hoeven trouwens nog niets met al die mannen he? We kunnen ook eerst 'om het hoekje kijken'.

Tes: Ja, ik had gelezen dat je wel foto's kan zien en profielen kan lezen

Jel: Zonder betalend lidmaatschap inderdaad. Niet dat ik van plan ben om er geld aan uit te geven. Brrrrrr.....

Tes: Nee... Ik heb gezien wat het kost! Daar kan ik een hoop leuke dingen mee doen!

Jel: Nou inderdaad. Maar heel veel getrouwde stellen hebben een gezamenlijke rekening of zullen ze daar dan een oude rekening voor gebruiken ofzo? Alhoewel... Wij hebben ook allebei een aparte.

Tes: Of gewoon een nieuwe rekening openen? Een internet rekening zonder papierwerk en bankafschriften? Dat bestaat toch?

Jel: Ja? Of Paypal

Tes: Ja, maar hoe verklaar je een overschrijving dan? Omdat ik niet werk komt alles van de zakelijke rekening. Zoiets valt toch op?

Jel: Kleding online bestellen? En hoe mannen dat doen; geen idee

Tes: Misschien heeft Jurre wel een account. Hij werkt wel eens zwart, hahahaha

Jel: Hahaha! Nee joh! Zal ik.... Een account maken?

Tes: Oeh... Durf je dat? Eng...

Jel: Die streep... Ik moet er nog over

Tes: *Duwt Jel over de streep*

Jel: Met een stok

Tes: Bulldozer

Jel: Ik trek je wel mee hoor!

Tes: Hakken in het zand

Jel: Ik denk dat we vooral hilarische gesprekken krijgen met zulke types. Of in ieder geval dat wij enorm moeten lachen en zij bloedserieus zijn.

Tes: Eenzijdig hilarisch

Jel: Uitlachen dus. Joh, misschien worden we wel na een halve dag ontmaskerd en verbannen

Tes: Goed mogelijk scenario! De beste misschien wel...

Jel: Hahaha! Bangepoeperd! Maar oke... We doen het!

En zo geschiedde... Een account werd aangemaakt. Lees in het volgende blog de persoonlijke ervaringen van Jel en Tes!

Leyla Ummels
6 jaar geleden

Ik weet wel hoe ze dit betalen ;) en dat komt niet omdat ik aan die onzin doe, maar omdat ik een Online spel speel waarmee alleen op die methode te betalen was haha

rebo1982
6 jaar geleden

durfals!

Jel&Tes
6 jaar geleden

We hebben er naar gevraagd! Eentje vertelde een eigen rekening te hebben dus op die manier... Maarrre.. Vertel? :p

Jel&Tes
6 jaar geleden

Als twee helden op sokken maar we hebben het gedaan!

Leyla Ummels
6 jaar geleden

Ik wil mensen geen ideeën geven haha ????

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik hoop dat jullie ook een beetje hebben kunnen lachen en niet alleen maar walgen, maar dat komt vast goed met jullie ;)

Anoniem
6 jaar geleden

Haha! Ja hoor, komt helemaal goed!

Chiara
6 jaar geleden

Jaa! Ik ben benieuwd! Ik vind het een verschrikkelijke maar fascinerende site en ben wel nieuwsgierig naar de figuren die eropzitten en wat voor berichten je krijgt (maar ik weiger principieel gezien in te schrijven, maar gelukkig hebben we jullie ;) )

Blog header image

DE GEZELLIGSTE PUZZELTIJD VAN HET JAAR

Jan van Haasteren Junior

Wie kent ze niet, de creatieve en humoristische puzzels van Jan van Haasteren Junior. Elke puzzel heeft zijn eigen verhaal.

De perfecte tijd om te gaan puzzelen

Het wordt donkerder in huis, de kaarsjes staan aan, een heerlijk moment om samen te puzzelen. Je gedachten op nul en helemaal in de puzzel verzinken. Met één doel, de puzzel op te lossen.

Wist je dat als jongere kinderen puzzelen ze een betere hand- oogcoördinatie ontwikkelen? Kinderen hun geheugen wordt gestimuleerd, welk stukje paste niet en welke zou dan wel kunnen passen? Ook leren ze door te gaan als het even niet lukt en in oplossingen te denken.

Herken je dat gevoel ook? Dat geluksgevoel als je weer een puzzelstukje op de juiste plek hebt gelegd? Dopamine komt vrij in je hersenen als je een stukje weer goed gelegd hebt, ook wel het gelukshormoon genoemd. Hierdoor word je blij, krijg je een voldaan gevoel en zin om de puzzel af te maken.

Op zoek naar herkenningspunten 

Jan van Haasteren Junior zijn niet zomaar puzzels. Dat Jan van Haasteren een striptekenaar is geweest is wel te zien in zijn puzzels. Je kan helemaal in je gedachten verdwijnen in de puzzel. Je eigen stripverhaal bedenken. Al puzzelend kom je allerlei verschillenden karakters tegen.

Heb jij de kenmerkende Jan van Haasteren items al weleens gevonden, als de haaienvin, schildpad, superslak of de handjes? Deze zijn vaak te vinden in de puzzel. Uren lang kijkplezier na een voldaan gevoel van het maken van de puzzel.

Wij zijn dol op de Junior puzzels van Jan van Haasteren, na het laatste stukje gelegd te hebben bedenken we ons eigen verhaal erbij en vertellen deze aan elkaar. Dit wekt de leukste momenten op! Humor, dat heeft Jan van Haasteren wel!

Als je ze zelf wil bestellen, als cadeautje voor de feestdagen bijvoorbeeld (tip!), dan kan dat hier. Veel puzzelplezier! 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Jumbo Games. 

Blog header image

Sinterklaasavond met PLUS

Het heerlijke avondje staat weer voor de deur. De leukste tijd van het jaar vind ik zelf. De dagen worden korter en het is langer licht. Dat betekent voor mij gezellig samen op de bank met de openhaard en kaarsjes aan. En uiteraard met wat lekkers. Eerst boodschappen doen. 

Sinterklaas

Voordat we lekker kunnen smikkelen op de bank met deze donkere dagen voor Sinterklaasavond, gaan we boodschappen doen. Wij komen graag bij PLUS omdat daar fijne aanbiedingen zijn. Ik blijf toch een Nederlander zullen we maar zeggen, haha. Buiten de aanbiedingen is het vers gesneden beleg van PLUS onze favoriet! 

Voor Sinterklaas hebben ze ook een ruim assortiment aan lekkernijen. Zoals chocoladeletters in vele verschillende smaken, pepernoten in vele verschillende smaken, chocolade Sinterklaasjes, banketstaaf of speculaastaart en nog veel meer. Persoonlijk vind ik de pepernoten van het eigen huismerk heerlijk knapperig. Ook die met chocolade eromheen vliegen er hier thuis doorheen. Ook altijd erg handig voor het schoentje zetten om de schoentjes te bestrooien.

Onze favorieten 

Waar ik nog meer voor naar de PLUS ga is het ruime assortiment aan groente en vlees. Persoonlijk ben ik vaak een beetje inspiratieloos als het om avondeten gaat. Op de website van PLUS kan je veel recepten vinden, erg handig als je, net als ik, inspiratieloos bent. Je kunt het heel makkelijk online bestellen of je maakt een lijstje en gaat dan naar de winkel. Net wat je makkelijk vindt.

Online boodschappen doen

Moeder Teresa hier vergeet altijd boodschappen te doen en moet dan soms per week wel 8 keer op en neer naar de supermarkt. Gelukkig hebben ze online boodschappen uitgevonden. Daar kun je fijn per categorie zien wat je besteld hebt. Echt heel handig en praktisch als je net zo’n chaoot bent als ik. 

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Online of winkel? En doen jullie meteen voor de hele week boodschappen of lekker 3 keer op een dag? 

Voor het heerlijke avondje van Sinterklaas heb ik lekker strooigoed in huis gehaald. Ook lekker broodjes voor in de oven en natuurlijk vleeswaren van PLUS. Een lekker hapje voor op tafel is ook altijd gegarandeerd succes. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Blog header image

Mama mist jou

Foto’s van je kijken blijft zo moeilijk.            Als ik je zie word ik zo blij en verdrietig tegelijk.                                                                                                  Verdrietig dat ik je nooit meer kan knuffelen, kusjes kan geven en vast kan houden.                                                             Blij en trots dat jij mijn dochter bent. Ook al ben je er niet meer, mama denkt elke dag aan jou.