Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Jeej!! We zitten bij de voorselectie voor de Babboe!!

Hopelijk binnenkort geen dilemma meer om te kiezen voor een tripje met de auto of de fiets! We zijn door de voorselectie van de bakfiets!

Vanmorgen was het weer zo'n ochtend. Samen met zoonlief (1 jaar) en dochterlief (2,5 jaar) moest ik naar de huisarts. Dit is voor mij een wandeling van 20 minuten, maar voor dochterlief, die alles "zelluf wil doen", kan dit oplopen tot een uur en dan zijn we nog nergens. Een andere optie is de mamafiets, alleen door de supermooie fietszitjes is er geen ruimte voor fietstassen en waar laat ik dan de tas met luiers en schone kleren? Want ja, wil wel op alles voorbereid zijn, vooral nu dochterlief bezig is met zindelijk worden. Het nadeel van de fiets is dat ik dan geen buggy mee kan nemen waar de jongste in kan zitten. Normaal gesproken neem je zo'n  klein kindje zo mee op de arm, maar mijn 24-weken zwangere buik, die nu al echt mega is en toch wat bekkenklachten, doen me vermoeden dat dit toch niet zo'n geweldig plan zal zijn. Dan dus toch maar met de auto. Wat een onzin vind ik dat eigenlijk zeg voor zo'n klein stukje. Maar vrees dat het straks met nummer 3 erbij, toch steeds vaker van gaat komen. Ook voor de korte stukjes die eigenlijk prima te doen zouden moeten zijn met de fiets of per voet. Nu is fietsen met een pasgeboren baby toch al niet mogelijk en bij lopen ben ik wel heel erg afhankelijk van de peuterpuberbuien van mijn dochter (maak me nu al zorgen voor de buien die ons over een paar jaar te wachten staan).

Maarrrrrrrrrr... nu zie ik ineens een mailtje van Mamaplaats! We zijn door de voorselectie van voor het winnen van een elektrische Babboe Curve!!! Een ELEKTRISCHE!!!! Ten eerste, de Curve is toch echt de mooiste bakfiets die er is, je kunt er een maxicosi in kwijt en hij is elektrisch!!! Dat zou echt super zijn om daarmee te mogen fietsen! Met 3 mini's en bijbehorende spullen is de trapondersteuning echt onmisbaar. Wat spannend zeg! Wij duimen dat we erbij zitten! Duimen jullie met ons mee?

6 jaar geleden

En???

8 jaar geleden

Veel succes.! Ik zit ook in de voorselectie. Ik heb nog maar 1 kleintje en een kleine hond. En wie weet nog een 2e kleine binnenkort. Kamp nu al met de mobiliteitsproblemen met de fiets. Nu.... Ja ik ga ook met de auto.... Heel jammer, zeker met mooi weer! Ik hoop dat als ik niet wordt gekomen dat jij het bent..... Zal een opluchting zijn voor je

8 jaar geleden

veel succes!