Snap

Je weet niet wat je overkomt..

19 en moeder worden.

 HET BEGIN.

Dat wij jong ouders zijn geworden dat is toen geen bewuste keuze geweest. Maar wij hadden er samen voor gekozen om voor dit kleine wonder te gaan zorgen.

Jeetje wat was dit schrikken niet alleen voor ons maar ook voor familie en vrienden om ons heen. Ik was op dat moment anderhalf jaar samen met mijn partner. 

Ik woonde nog thuis & hij ook. Wat staat je leven dan op de kop, je moet in 1 keer over hele andere dingen gaan nadenken. waar gaan wij wonen? Welke spullen hebben wij allemaal nodig? kraamhulp regelen, maar hoe doe je dat allemaal? En dat is nog maar het begin..

Ondertussen hadden wij besloten om bij mijn schoonvader te gaan wonen. Daar hadden / kregen wij alle ruimte om te wennen aan de nieuwe situatie. Dus dat betekende onder andere een babykamer en een eigen kamer in te richten. Hier en daar hadden wij dingen gekregen van mensen om ons heen & een aantal dingen zelf gekocht. Wat is het fijn als goeie vrienden & familie om je heen hebt in zo'n aangrijpende tijd.

In april 2007 is ons lieve mannetje geboren. Hoe het ons verging na de geboorte van onze zoon, dat vertel ik jullie in mijn volgende blog.

Liefs Lisan,