Snap
  • Mama
  • Nieuws

je krijgt geld als je nutrilon 1 voor mij haalt.. wtf

Ik werd gewoon benaderd terwijl ik met mijn kinderwagen liep... of ik even nutrilon 1 kon halen dan kon ik 5 euro verdienen... wtf

Ga je rustig je boodschappen doen met je kinderen in de kinderwagen, word je gewoon voor de plus benaderd Door een donkere man die vraagt of ik 5 euro wil verdienen Door een pak nutrilon standaard 1 te kopen voor hem. 

Ik werd gelijk link... hij staat al met een doorzichtig tasje met al 3 pakken daarin.

Dus ik echt gelijk pissig gereageerd: Hoe durf je baby's in Nederland hun voedsel af te pakken! 

Hij reageerde heel koel: geef me is ongelijk voor 90 euro per pak...

Ik ben weggelopen en heb een foto gemaakt van die man, maar vlak erna komt een oudere blanke man bij hem met een pak nutrilon  (gelukkig de verkeerde dus hij moest em weer terugbrengen)

Politie getwittert erover want bellen kost veel geld... en hij was ondertussen ook weggelopen... krijg ik te horen dat ze dus alleen bij heterdaad distribueren pas kunnen ingrijpen... wtf mijn bek valt hiervan open.

En de ah mag niemand weigeren volgens beleid.

Dit was dus op de akkerhof Spijkenisse, diverse ah en plus winkels kennen deze man die dagelijks langs komt voor baby melkpoeder. Hij is ook al gespot in de wijken sterrenkwartier, centrum, maaswijk en waterland.

Als deze man weer gezien word moet ik dus de politie bellen om hem te laten wegsturen, oppakken mag pas bij bewijs van distributie...

Echt bizar dit, en gewoon aso dat iemand zoiets flikt wetende dat er dus baby's honger kunnen gaan lijden of van voeding moeten wisselen met al het spugen en krampjes van dien. 

8 jaar geleden

Eten stelen van een baby ????? In Nederland is ook andere voedsel voor baby hoef toch niet perse Nutrilon maar in China is het anders daar vertrouwen hun eigen land niet en daar gaan baby's dood en hier .... Is er hier 1 baby dood gegaan ????? Door zonder Nutrilon. Eigenwijs sommige mensen vroeger moesten de buitlanders jullie helpen met jullie land om al die vuilnis opteruimen, omdat jullie dat niet konden doen nu krijg echt een idee van i dont care laat die andere landen stikken, en ja ben wel mee eens dat het irritant is dat die man jou zo aanspreekt. ( mijn mening )

8 jaar geleden

Dit verhaaaal fcking verzonnen je kan nooit 90eu verdienen per pot je krijgt Max 2/4 euro vergoeding per pot. Net kleine kinderen met jullie fantasieën

8 jaar geleden

Probeer zo lang mogelijk door te zetten om borstvoeding te geven. Er zijn zo vaak mensen die direct stoppen als het een keer niet lukt. Ik heb bij 4 kinderen 9maanden bv gegeven en daarna gewoon met de pot mee. Nooit gezeur over babyvoeding. Ik zou niet eens weten wat voor merken er zijn. Heb me er nog nooit in verdiept.

8 jaar geleden

Iedere baby verdiend eten. Ook de baby's waar de pakken van die man naartoe gaan. Hij is geen drugsdealer.. hij verkoopt babypoeder door. En die mensen zullen het ook nodig hebben als ze er zoveel voor over hebben niet? Of is het bij jou eigen volk eerst? Komt jou baby wat tekort? Mijn lieve mannetje gelukkig niet.. en dat gun ik niemand ook niet in het buitenland. Ga je alsjeblieft druk maken om nuttige dingen en zet je in voor die dat nodig hebben. En doe niet zo gefrustreerd!