Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Je krijgt er zoveel voor terug :-)

een kneepje hier, een onvrijwillig ontblote borst daar...om over de kritische opmerkingen over mijn uiterlijk maar te zwijgen. bestaat er een meldpunt voor ongewenste intimiteiten voor moeders?

Haar grootste hobby is het ontbloten van mijn borsten. Ik heb al eens in een volle tram mijn shirt omhoog getrokken, men had een prachtig zicht op mijn (niet al te florrissante want praktische) bh. Het is ook haar favoriete gespreksonderwerp. Ze vindt het heel normaal mijn borstomvang, en verder hoe ik mijn kleding opvul, eens even ter sprake te brengen in gezelschap.

Ik wil haar niet meer in de buurt hebben als ik douche. Naast plotselinge grijppartijen en geprik met vingers op alle plekken, is het gewoon niet goed voor mijn zelfvertrouwen.

' waarom heb je daar soms veel haar en soms weinig? Nu heb je veel. Niet mooi mama' "ik zag in een boekje een moeder met een dunne buik. Kijk, zo dun! De moeder van Mees heeft ook een baby gehad maar geen dikke buik meer. Een dikke buik is lelijk mamma, je moet ook een dunne buik!' "waarom heb je van die grote borsten als je ons toch geen melk wil geven?" au. au. au.

En dan mijn zoontje. Handig, zo'n draagzak. Vooral omdat het de edele delen een beetje bedekt. Hij zit het lekkerst als hij mijn shirt zo ver mogelijk naar beneden heeft getrokken. Om de 1 of andere reden heeft hij al door wanneer stoer gedrag gewenst is. Liep ik langs een groepje puberjongens dan schudde meneertje druk (toen 4 maanden oud) tussen mijn borsten met zijn hoofdje heen en weer. oh wat grappig.

ik voel mij kortom niet meer veilig in mijn eigen huis. Waar kan ik mijn klachten melden? Of dan toch de tip van een vriendin: alles onthouden en je kruit drooghouden tot de puberteit hahaha!!

10 jaar geleden

Gniffel! Ik denk dat je gewoon alles moet onthouden tot de puberteit ... of beter nog, tot de trouwdag! MOEWAHAHAHA! :D Mijn jongste is nu bijna 5 en is pas sinds kort gestopt met zijn volledige arm aan de bovenkant in mijn shirt te stoppen. :(

10 jaar geleden

Hier is het ook begonnen, trekt het liefst mama haar kleding omhoog. En dan met die vinger in de navel., hoop dat het daarbij blijft.

10 jaar geleden

terwijl ik jouw schaamte lees verschijnt er een lach op mn gezicht..nee geen leedvermaak maar gewoon omdat kinderen zo lekker onbevangen zijn en alles er uit gooien wat ze denken :) tja ik zal die periode ook nog eens krijgen ben ik bang.

10 jaar geleden

Ha,ha,ha... die is leuk!!