Snap
  • Mama

Je kindje willen beschermen..En dat begint al in je.

Ken je dat gevoel ook?? Je kinderen worden ouder en je moet ze loslaten.

Zo wat had ik graag allebei me kids weer veilig in me buik, maar helaas is dat niet mogelijk.

Met de dag lijken ze wel wijzerte worden. Me dochter wordt in juni 5 niet normaal!!!

Ze wil buitenspelen en bij kindjes uit haar klas spelen, maar ik wil haar blijven beschermen tegen de wereld. Wil niet dat ze mee krijgt hoe hard mensen kunnen zijn. Ze begint met schrijven en is bezig met het alfabet, maar ik ben nog bezig met haar eerste flesje in me hoofd. Hoe ze in  me armen lag. En nog veel veiliger hoe ze in mijn buik aan het trappelen was.

Nu begint me zoontje ook al die wordt in aug 2 en gaat dan naar de peuterspeelzaal... WAT!!! Hij is nog zo klein kan net pas lopen.

Kan de tijd niet gewoon stil gaan staan zodat ze klein blijven en ik ze kan beschermen.

9 jaar geleden

Ja erg he Me dochter heeft een bril en ik maak me meer zorgen word ze niet gepest ziet ze er wel leuk uit

9 jaar geleden

Heel herkenbaar hoor! Mijn oudste is pas 4 geworden..wat een mijlpaal naar school.. en voor mama weer een loslaat momentje..vond het net zo spannend.. ahum misschien nog wel spannender dan hij :) Gelukkig is onze jongste nog lekker thuis bij mama! ;)