Snap
  • easytoys
  • Seks
  • enquete

Je hebt nog even: de beste seks komt op je 60e

Tips om je seksleven (nu alvast!) wat op te spicen

Zijn we tevreden, hoe vaak doen we het, wat is het favoriete standje, wie bepaalt er? In dit artikel bespreken we de meest opvallende resultaten uit de Nationale Seks Enquête van EasyToys, inclusief tips voor de spannendste speeltjes. Zo bereik jij alleen, of samen met je partner, een hoogtepunt!

 

1. Vinden we 'het' belangrijk én hoe tevreden zijn we?

82% vindt het zeker belangrijk om een goed seksleven te hebben. Vooral mannen tussen de 35 en 49 jaar lijken hier veel waarde aan te hechten. Hoe ouder we worden, hoe minder belangrijk we het vinden (zou dat iets te maken hebben met weinig slaap?).

Toch zou 21% graag vaker seks willen hebben. Iets meer tijd voor elkaar vrijmaken dus. Met het gebruik van een seksspeeltje, zoals de Teazer Pair Vibrator, bereiken jullie zéker (samen) de top van de berg! 

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat we de beste seks van ons leven hebben als we 60 jaar zijn?

2. Hoe vaak plezieren we onszelf?

Vooral de mannen zijn er niet vies van, masturberen. Zo masturbeert 15% van de mannen dagelijks, terwijl maar 3% van de vrouwen dit doet. Ook blijkt dat we dit vaker doen als we single zijn. Vrouwen in het zuiden van Nederland zijn minder fan van het ‘handwerk’, 40% masturbeert namelijk minder dan eens per maand. 

De gekste plek? 12% van de mannen tussen de 18 en 34 jaar masturbeert op het werk.

Wil jij jouw solospel ook naar een hoger niveau tillen? Probeer de Satisfyer pro 2 (ism met EasyToys) dan eens. Deze luchtdrukstimulator zorgt voor intense sensaties en brengt je naar ongekende hoogtes.

Snap

3. Birthday pleasure

Een verjaardag is dé perfecte gelegenheid voor wat extra plezier tussen de lakens, toch? Nou, niet volgens de enquête. Slechts 6% van de deelnemers gaf aan dat ze op hun verjaardag een hoogtepunt bereiken.

Cadeautip voor een onvergetelijke verjaardag: de First. Together Experience starter set. Deze cadeauset voor koppels zit vol met de verschillende speeltjes. 

Snap

It's Playtime!

4. Wie bepaalt?

In de slaapkamer lijken de meeste mannen de broek aan te hebben, zo geeft 63% van hen aan dominant te zijn in bed. Aan de andere kant geeft 71% van de vrouwen aan dat een onderdanige rol hun voorkeur heeft.

Voor stellen die willen experimenteren met een spannendere vorm van seks raden we aan om rustig te beginnen: met de Bondage Set 3-Delig - Zwart bijvoorbeeld. Zijn jullie op zoek naar nog meer uitdaging? Dan is de Secret Pleasure Chest een goede keuze. 

5. Tot je hoogtepunt komen

Voor mannen is orale stimulatie favoriet en vrouwen genieten het meest van stimulatie van de clitoris. Wist je dat 63% van de vrouwen al heeft ontdekt dat het gebruik van een seksspeeltje het klaarkomen nog makkelijker en lekkerder maakt?

Zelf ervaren? Ga dan voor de Womanizer Premium 2. Dit speeltje combineert luchtdruk technologie met pulsaties en zorgt er gegarandeerd voor dat je de top van de berg bereikt. 

Probeer de verschillende speeltjes zelf eens en ontdek waarom zoveel mensen er dol op zijn. It’s Playtime!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EasyToys.