Snap

Je hebt er toch al één...

Dat klopt... we hebben een dochter. Mirre word in december alweer 2 jaar en wij zouden het gezin graag uitbreiden met een broertje of zusje. 

Onze kinderwens was groot en in 2018 hebben we dan ook niet lang hoeven wachten voordat onze lieve, leuke en knappe Mirre geboren werd. In 2020 hoefde we ook niet zo heel lang te wachten maar helaas bleek de volgende zwangerschap een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Laat het toch los het lukt vanzelf weer, je hebt er toch al één dus geniet daar maar van, het komt vanzelf en ga maar even door. Zelfs de dokter gaf vanochtend als antwoord; we helpen vaak alleen mensen waarbij het bij de eerste niet lukt en jullie hebben er toch al één en je bent zelfs twee keer zwanger geweest.

Klopt ik heb er één! En mirre is echt de allerleukste en ik zal geen dag minder van haar houden en minder aandacht aan haar besteden omdat we graag nog een kindje willen. Maar mensen laat Mirre geen excuus of antwoord zijn, want onze wens is graag een tweede kindje en ik laat niemand meer voor ons bepalen dat we er toch al eentje hebben. Dat neemt deze wens niet weg.

En natuurlijk er zijn mensen al jaren aan het strijden voor deze wens. Maar deze wens word niet minder omdat je al een kindje wel of niet hebt. De weg zal vast makkelijker zijn met al een kindje in je leven maar laten we een kindje nooit gebruiken als excuus om een broertje of zusje te willen.