Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Je geluksmomenten top 10 van 2012

Nu dit jaar al weer bijna voorbij is, wordt het misschien even tijd om stil te staan bij de (hopelijk vooral mooie ) dingen die  2012 ons gebracht heeft of de fijne dingen die in 2012 nog eens extra werden benadrukt.

Wat zijn jouw geluksmomenten van 2012?? Misschien een zwangerschap, huwelijk of heel iets anders?

Ik zal de spits afbijten; wie volgt?

1  De beslissing om onze dochter nog een extra jaartje te later kleuteren. Ze zit nu een stuk beter in haar vel.

2 Het moment in februari waarop ik hoorde dat ik mijn baan zou behouden en dus niet afgespiegeld zou gaan worden na 11 jaar trouwe dienst.

3 Het moment dat mijn vriend een nieuwe baan vond.

4 Dat ik zulke lieve ouders heb, die iedere maandag oppassen zodat ik onbezorgd kan gaan werken.

5 Dat zij ook op andere dagen klaarstaan, zodat mijn vriend en ik eens lekker samen weg kunnen en daar dan ook echt van genieten.

6 Onze heerlijke vakantie in Turkije.

7 Mijn lieve, ondernemende oma van 92 jaar die nog steeds ieder jaar met kerstmis bij ons aan tafel zit.

8 Dat ik na een proefopdracht de goedkeuring kreeg om artikelen voor Mamaplaats te gaan schrijven.

9 Het vooruitzicht van een net geboekte autovakantie naar Frankrijk in 2013.

10 Mijn dochtertje van ruim 3 jaar die steeds beter voor zichzelf op komt. Klaar om in 2013 naar school te gaan.

Voor allemaal een geweldig 2013 toe gewenst met ontelbaar veel geluksmomenten!

 

11 jaar geleden

1. De geboorte van mijn dochter in februari. 2. Mijn jeugdliefde tegen komen. 3. Zwanger zijn van een zoon 4. Rechtszaak tegen mijn ex winnen 5. Gelijk krijgen bij het uwv dat ik niet kan werken door bi 6. Geboorte van mijn neefje 7.Eerste kerst met vriend & dochter 8. Babyshower gekregen 9. Alle eerste keren van mijn dochter meemaken 10. Financien die weer goed gaan lopen. 2012 was hier geen leuk jaar, veel stress & gedoe maar 2013 gaan we er dubbel zo mooi van maken!

11 jaar geleden

Nee daar heeft hij geen verstand van :D Wel heel lief aangeboden. Nee, hij heeft een baan aangeboden gekregen, maar ik kan er nog geen zinnig woord over zeggen verder's ;-)

11 jaar geleden

1. elke dag kunnen genieten van onze lieve, vrolijke, gezellige, schat van een dochter 2. trots en gelukkig kunnen zijn op ons gezinnetje 3, eerste verjaardag van dochter 4. leuke prijsjes gewonnen zowel via mamaplaats als andere sites 5. een gezellige afsluiting van 2012 waarbij ons madammeke het super heeft gedaan ondanks haar last van jawel 4 doorkomende tanden/kiezen 6. de eerste mijlpalen van ons kindje ook al gingen die heel snel (goed kruipen met 6,5mnd, los en goed lopen voor 11 mnd, klimmen voor 1jr) 7. heerlijk zwangerschapsverlof gehad (tot feb 2012) 8. mezelf steeds weer terug kunnen vinden met balans mama-suus, hoewel ik hier nog wel verder aan moet werken. zowel geestelijk als lichamelijk (lichaam is nog steeds beetje van het padje af mbt menstruatie, hormoonhuishouding enz) 9. alle wandelingen/fietstochtjes/visitebezoekjes met onze meid waar ze zo van geniet 10. alle brabbeltjes en woordjes die ze zegt. helemaal gelukkig met vriend en dochter dat is het belangrijkst voor mij!

11 jaar geleden

idd. in welke branche heeft je man trouwens kennis/ervaring in? mocht dat in de gebouwgebonden installatietechniek (e,w, koudetechniek, klimaattechniek, airco, enz) zijn (moet daar wel echt ervaring in hebben) dan geef je maar een seintje dan kan ik je misschien helpen. Ik wens jullie allemaal maar vooral jouw gezinnetje sandra een heel gezond 2013 toe. dat er maar snel resultaat/uitsluitingen/antwoorden komen mbt suzannah's gezondheid, een leuke baan voor je man.