Blog header image

Jarig&Ziek, zo dochter zo moeder.

JemigDePemig wat ben ik ziek! Blleerrrrgggg! Jarig? Oh ja ook jarig. Hieper de piep hatsjiee!

Wat begon deze dag k#t! Nee wacht. De nacht die opliep naar deze dag was al k#t!! Twee kids bij ons in bed waarvan Meneertje net hersteld is van zijn 40 graden koorts periode maar nog niet helemaal rustig slaapt. Dus midden in de nacht, een keer of 5 word ik op mijn hoofd geramd met een klein vuistje en in mijn zij geprikt door voetjes met nageltjes die ik al had moeten knippen.. Daarbij slaapt Mevrouw de afgelopen twee dagen s'nachts ook nauwelijks. Ik denk dat ze zo'n 20 keer huilend, met haar demonische huil, wakker is geworden. Heerlijk dat gegil in je oor om 2 uur en 3 uur s'nachts!! Mijn griepje eraf slapen zat er dus niet in voor deze Mama en ik was vandaag, op mijn verjaardag, dus ziek..

Wakker worden met gigantische pijn in mijn hoofd, keel, nek en schouders BAH! Mijn verjaardags ontbijd bestond uit appeltjes en asprientjes. Klap op de vuurpijl moest ik gaan werken! Wat ik niet zo erg vond maar wel voor de staat waar ik in was (ben). Kids naar het KDV gebracht er om half 10 stond ik op werk. Het was gelukkig mega rustig en met de lunch drukte had ik even een klein helder moment in mijn hoofd, gelukkig! Maar voor de rest wil ik nu alleen maar zitten, liggen, slapen. Wacht ik heb kids.. Ik was super blij dat ik eerder weg kon! 

Mijn vriendje staat nu lekker voor ons te koken voor ons. Boerenkool met biefstuk xD wat een combinatie.

Mijn verjaardag vier ik lekker van het weekend! Hopelijk ben ik dan beter. Ik HAAT ziek zijn!!! Ik werk nog liever 24 uur achter elkaar dan dat ik 24 uur ziek ben! Ik irriteer me dood aan mezelf maar kan er niks aan doen :(

Gelukkig werd ik vandaag wel op gevrolijkt door een geknutselde (lege, haha!) doos die Meneertje bij Oma had geknutseld en een prachtige verftekening van het KDV! Ook heb ik super veel lieve felicitaties gekregen via Facebook en natuurlijk gistere de MamaSwap doos uitgepakt! Een van de cadeautjes, hoe lief is dit:

Mijn Swapmama Kim had er echt werk van gemaakt :)

Zaterdag word hopelijk SUSHIdag en zondag KAASFONDUE!! Ik moet hier op dit moment echt even niet aan denken maar kijk wel uit naar een bassillen-vrij weekend en lekker eten! 

24, bijna een kwart eeuw..

Hieper de piep HATSIEEEE!!

Lindsy83
6 jaar geleden

Gefeliciteerd!!! Ik kan me voorstellen dat je momenteel niks liever doet dan je warme bed op te zoeken, dus wil ik je heel veel plezier wensen voor het weekend! En beterschap natuurlijk ;)

Ilona0903
6 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd en heel veel beterschap! Hopelijk ben je van het weekend weer helemaal fit!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ja, Meneer ligt al in bed en zodra Mevrouw wurm hier bij me haar oogjes ook toe heeft ga ik ook naar dromenland :) Bedankt voor je lieve reactie! X

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Vandaag voelde ik me anders rond de 50, haha! Bedankt!! X

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik hoop het ook heb zoooooo'n zin in sushi omg!! :D Thaaannkkss! X

Chiara
6 jaar geleden

Ohhh hopelijk ben je voor het weekend flink uitgeziekt en kun je deze dag even goed inhalen! God I feel old met je 24 jaartjes haha heel veel beterschap! Hopelijk heb je ondanks alles een fijne dag achter de rug en heel veel plezier dit weekend!

Ilona0903
6 jaar geleden

Flink vitamine eten! :-) Xx

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Appeltjes, appeltjes, appeltjes!! Mmmm :)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik ben vooral blij dat deze dag voorbij is, haha! Ik hoop dat ik vanacht wel goed slaap dan heb je vaak ook meer kans beter te zijn de volgende ochtend toch? Fingers crossed!! En bedankt :)

Joycies
6 jaar geleden

Gefeliciteerd met je verjaardag en beterschap! Dikke knuffel

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Dankjee! Knuffel terug :)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Thaaannkssss!!

Momo
6 jaar geleden

Balen zeg maar hierbij gefeliciteerd! En leuk zeg die mama plaats swap.... Waar kan ik me opgeven voor ronde 2 ;)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Bij Mamablogster! :D check haar blogs! X

Ilona0903
6 jaar geleden

En hoe gaat het vandaag? :-)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Vandaag weer beter :)

Ilona0903
6 jaar geleden

Wat goed om te horen! Hopelijk heb je een leuk en gezellig verjaardagsweekend! :-)