Snap
  • Mama
  • Verjaardag
  • rituelen
  • #momlife
  • Birthday
  • Alleenmaarliefde

Its my birthday!

Kinderachtig misschien, maar ik kijk nog altijd zo erg uit naar mijn verjaardag! 

Ken je dat gevoel nog dat je de avond voor je verjaardag in je bed ligt en maar niet in slaap kan vallen? Ik wel in ieder geval! Ik lig te draaien en te denken aan morgen. Welke slingers zouden er hangen, zouden er weer ballonnen Aan het plafond zitten? En natuurlijk aan de cadeautjes. En de taart! Mn moeder verzon altijd wat leuks met de  versieringen, iets wat ik nog nooit eerder had gezien, en dat vond ik altijd prachtig! ‘S morgens ben ik heel vroeg wakker en ik weet dat ik nog niet naar beneden mag gaan, maar toch ga ik heel stil even om het hoekje gluren. Het ziet er prachtig uit! En gelukzalig sluip ik weer naar boven. 

Mijn verjaardag is altijd in de zomervakantie waardoor we altijd vrij zijn.. Als kind waren we toch wel vaak gewoon thuis en vierde we het gewoon op de dag dat ik echt jarig was. Mijn vader moest dan wel meestal nog werken en kwam later, maar het was altijd een groot feest! Een huis vol mensen, een grote bak snoep(mocht toen gewoon nog ;)) en waterijsjes! 

Vanaf mijn 12e vier ik het ook regelmatig in Spanje. Waar we meestal die dag met vrienden afspreken om uit eten te gaan en mijn vader me dan als altijd even toespreekt aan tafel. 

En nu inmiddels met mijn eigen gezin. Anders dan vroeger maar nog steeds net zo leuk! Ik mag lekker blijven liggen terwijl er croissants worden gehaald en krijg cadeautjes in bed. Een heerlijk ritueeltje vind ik het! 

 Nu lig in  vol spanning te wachten want as we speak is het mijn verjaardag! Ik hoor ze rommelen, ze komen er bijna aan. Ik doe dus nog even snel mn ogen dicht voor de show en dan gaan we er een heerlijke dag van maken! 

Tot snel!

Liefs, Lotski