Snap

irritatie, frustratie, gefrustreerd niet snel maar soms

Frustratie wie heeft dat nu eens niet. Normaal niet snel maar nu komt toch echt stoom uit mijn oren!

Ik ben gefrustreerd niet zo maar vind ik. Iedere week weer het zelfde liedje. 

Op maandag en dinsdag moet onze kleine man ongeveer een half uurtje. Na de oppas (opa en oma). Dit is heel goed te doen. Vriendlief moet 4dagen op de kleine letten. Dan ben ik werken. Ik werk van 4uur smiddags tot nou met een beetje geluk 1 uur snachts. Nu is het dus zo dat onze kleine man hier op in is gesteld en wordt met regelmaat wakker om ongeveer half 2. Dan kom ik normaal thuis. heel erg vind ik het niet. Lekker even knuffelen. Maar de dagen dat ik zelf dus thuis ben heeft hij een regelmaat. Om 9 uur gaat hij richting bedje soms iets later (hij is 9maanden). Als hij door slaapt dan is dit tot een uur of 6. Dus als hij om 2 uur nog wakker is geweest kan ik iets langer na bed blijven liggen. Ik geef om deze reden dan ook borstvoeding.

Nu mijn frustratie. Kom om half 2 thuis. In middels is het 3uur geweest (goede morgen, hihi). 

Zit de kleine man op. Pap aan het eten. Oké prima niet wat ik hem nu nog had gegeven maar goed. Daarna mag hij nog bij mij drinken. Voor de gezelligheid lekker op bed bij mama.

Maar slapen wil hij niet alleen maar eten. Sorry kleine man maar het is toch echt slaapjes tijd. Iedere keer als hij weg doezelt is hij ook zo weer wakker. Waarom geen idee. Dit gaat zo ongeveer een uurtje zo door.

Vriendlief gaat naar bed. Prima kan hij lekker luisteren of hij nu eindelijk gaat slapen. Kan ik nog even nieuws kijken. Even nog wat opruimen (frustratie nummer 1), kijk in de tas van de kleine man om het flesje en alles er uit te halen en schoon te maken. Zie ik dat hij geen eten en geen drinken heeft gehad. Oké hij is bij oma geweest omdat mijn vriend vandaag iemand moes uithelpen en pas rond 8uur de kleine heeft gehaald. Maar hoe kan het toch dat het moeilijk is om eten te geven aan mijn zoontje om 5 Uur zo iets avond eten als hij niet genoeg heeft flesje er bij en om een uur of 9 flesje met wat pap. Zo moeilijk is het toch niet!!

 Hoor ik die kleine huilen. Maar dan ook echt huilen. 

Nu ben ik dus echt wel geïrriteerd. Dan maar denken dat mijn mannetje me voor de gek houd. Maar nee hij heeft echt honger!