Snap
  • Mama

Invloed van Social media

social media je kan tegenwoordig niet zonder alles word gelinkt met elkaar gaat dit niet wat ver?!

ik word het af en toe spuugzat!

Facebook, twitter, instagram iedereen moet het maar hebben en we liken twitteren pingen en pongen elkaar maar over elke scheet die word gelaten.

Waar is de tijd gebleven waar we nog enigszins privacy hadden? Waar we niet al onze gegevens gelijk moeten opschrijven. Waar we gewoon mensen belden als we iets leuks hadden gedaan en elkaar face to face over spraken. Zelfs koffie word tegenwoordig digitaal gedronken selfie en proost! Dan heb ik het nog niet eens over winactie's probeer ik iets te winnen of mee te doen eerst liken taggen of  twitteren en het bedrijf heeft je gegevens daar word weer op gereageerd door honderden spam mails in je inbox het is 1 groot doorgeefluik iedereen weet van iedereen.

Tegenwoordig als vrienden afspreken zie ik regelmatig de groep zitten en iedereen is op zijn telefoon bezig ipv met elkaar het zou me niets verbazen als ze via de whatsapp praten!

Mensen laten we meer dingen ondernemen dingen doen ipv te liken taggen en twitteren het leven is te kort voor alleen ons beeldscherm leef en geniet

Groetjes een non facebook/twitter en instagrammer