Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Internet liefdes

Waar je vroeger een partner vond bij het uitgaan of op de sportclub zie je nu een liefde ontstaan van mensen die elkaar vinden via internet.

Ik heb een poos geleden geschreven over de verschillende mama's die er bestaan.

Maar zo heb je ook verschillende manieren om aan een partner te komen. Waar je vroeger een partner vond bij het uitgaan of op de sportclub zie je nu een tendens ontstaan van mensen die elkaar vinden via internet.

Net als bij een Postnatale depressie rust hier nog een taboe op. ik hoor regelmatig in gezinnen waar ik kom dat ze elkaar hebben leren kennen via internet dating. Het zijn vaak stevige relatie's geworden. Maar ja het kan net zo goed anders verlopen natuurlijk. Net als bij een Postnatale depressie heb je ook dit niet helemaal in de hand.

Maar waarom zou je over beide zaken niet eerlijk zijn? Het is geen schande in beide gevallen. Stel je voor allebei gescheiden en alleen, je vindt geen liefde meer bij het uitgaan en het sporten en besluit je in te schrijven bij een dating site.

Dan kom je iemand tegen en het klikt gewoon en jullie besluiten samen verder te gaan. Veel mensen zijn gescheiden tegenwoordig en er zijn kinderen in het spel, ga hier dan wel integer mee om.

Doe niets overhaast en bekijk of het echt goed verloopt, voelt het goed dan gewoon gelukkig worden samen. Ik hoor nog weleens we hebben het de familie niet vertelt hoor, dus zeg het maar niet. Maar geheimen hebben over deze dingen heeft weinig zin, het komt toch uit vroeg of laat. Iedereen leidt nu eenmaal zijn eigen leven.

Taboe doorbreken is soms beter en erover praten kan opluchten, het is niet raar in deze tijd waarin iedereen de hele dag met facebook, twitter en smartphone bezig is om dan ook op deze manier een partner te zoeken en te vinden.

Ik wens iedereen veel geluk in ieder geval.