Terug
Blog header image

Indoor speeltuin, of zeg maar gerust dierentuin!

Na vele (niet heel erg) subtiele hints was het dan eindelijk zover: m'n little monkey, m'n ex en ik zijn vandaag naar Ballorig gegaan!
mamablogster
6 jaar geleden

Wat jammer dat je zo een negatieve ervaring gehad hebt. Wij zijn met de verjaardagen van de kinderen nu al 2x naar een binnenspeeltuin geweest en dat was niet te vergelijken met jou ervaring. Ook gaan we regelmatig met onze jongste dochter naar haasje over een binnenspeeltuin hier in de buurt. Ook hier herken ik je ervaringen niet in Misschien niet die ene ervaring je mening helemaal laten bepalen

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Wat raar dat een andere moeder jouw kind gaat wegzetten,pfff! En die computer zombies vind ik ook gek. Je moet nog een oogje op je kinds houden? Lekker naar de zandbak over een paar weekjes :)

rebo1982
6 jaar geleden

Jammer dat t zo'n domper was! Ik wil binnenkort toch weer eens een keer gaan. Nu onze dreumes loopt is het toch wat makkelijker om rond te bewegen met twee kids!

Chiara
6 jaar geleden

haha stinkytown is de perfecte benaming ja! We voelden ons ook gewoon vies erna brrrr

Chiara
6 jaar geleden

Oh er zal ook vast veel verschil zitten in speeltuinen! Dat geloof ik best! Maar deze stond best hoog aangeschreven, vandaar dat ik het niet zo had verwacht...

Chiara
6 jaar geleden

Nou, dat vond ik ook! Zonder reden maar al was hij vervelend geweest; pootjes van m'n kind! Ja, bizar toch? Ik vind het juist héérlijk om met hem bezig te zijn en samen te spelen! Ik tel de dagen af!

Chiara
6 jaar geleden

Hopelijk hebben jullie een betere dag dan wij ;) en voor de dreumes ook een stuk leuker! Ondanks alles vond hij het allemaal heel interessant en waggelde hij vrolijk in de rondte

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik wil binnekort naar ballorig in Heerenveen. Ik hoop dat die wel meevalt. Maar als iemand anders met haar poten aan mijn kind komt maakt het mij niet uit als ik voor tokkie word aangekeken! Ik hoop dat we een beter ervaring hebben... Op naar het mooie weer in ieder geval!

Chiara
6 jaar geleden

Hopelijk is het daar leuker, of heb je een betere dag! Oh, het tokkie-gedeelte boeit me ook niet, hoor.. Maar hij was zelf nog heel erg aan het wennen, ontdekken en vermaakte zich prima.. Dus ik wilde ook voor hém niet ineens paniek zaaien en dan focus ik me op dat moment liever op hem.. Voordat hij meteen overstuur raakt door zo'n dom wicht... Maar laat je vooral niet beinvloeden door deze blog! Een speeltuin kan natuurlijk ook hartstikke leuk zijn! Veel plezier

nijn81
6 jaar geleden

Wilde ze niet net een foto maken van haar kind? Dat ze geen vreemd kindje op de foto wilde ofzo? Ik zeg maar wat...

nijn81
6 jaar geleden

Ik vind het altijd kei leuk met de kinderen daar. We hebben hier in mijn woonplaats nog een hele nieuwe, dat scheelt misschien. Alles nog spik en span. Ik moet wel toegeven, hoe groter de kinderen worden, hoe fijner ik het vind om niet altijd mee te hoeven klauteren enzo. Ik ga lekker zitten met een boekje of met een kletsmaatje en de kinderen vermaken zich wel...!

Chiara
6 jaar geleden

Misschien was het ook een verkeerde locatie of dag, hoor! En we hebben er nog een leuke middag van gemaakt, maar ik vind het juist leuk om zulke dingen samen met hem te doen, in plaats van het als een soort 'opvang' te zien waarbij ik mijn handen even vrij zou hebben.

Chiara
6 jaar geleden

Nee, dat was niet het geval.

Chiara
6 jaar geleden

Wat jammer dat je vooral wijst op de negatieve kant van mijn blogs, i.p.v. het positieve.. Dan mis je de gehele achterliggende gedachte, terwijl je zo positief overkomt.

EvaD
6 jaar geleden

Ik vind binnenspeeltuinen meestal ook wel leuk! :) Alleen vind het soms ook alsof ouders daar komen voor hun eigen ding te doen. Kinderen daar spelen en dan kan ik wat met mijn telefoon of tablet spelen. Daar vind ik hem ook niet voor, lekker met het gezin spelen! :)

Blog header image

1 december.. nu 2 jaar later

1 december 2020 de dag dat onze rollercoaster begon.. en nu 2 jaar later..

Morgen 1 december.. een datum die voor altijd in m'n geheugen gegrift staat. Een dag die ik al minstens 100 x herbeleef en minstens 50 x besproken heb. Herinneringen die nog zo vers zijn als herinneringen van gister. 


1 december 2020 was de dag dat ik voor de ligging echo ging met 34 weken zwangerschap en nog 1 x die verrekte niertjes checken. Waar ineens de wereld op z'n kop stond. Gespiegelde organen en dan een hartafwijking. Waar ik kompleet gebroken de praktijk verliet. Savonds we samen wat positiever werden want de medische wereld kon toch al zoveel. Om vervolgens een dag later ons ineens in een rollercoaster stapte en waar we de volgende 5 weken leefde tussen hoop en vrees. Een diagnose onduidelijk. Een antwoord moesten afwachten. En de nachtmerrie. Komt onze kleine man überhaupt wel thuis. De geboorte de diagnose en de opluchting. Ik heb het allemaal wel geschreven. Maar het blijft onwerkelijk. 


Kleine superster. Hoe ongelofelijk trots ben ik op je. Je leeft speelt eet slaapt bijna alsof je gezond bent. Ik zeg bijna want er zijn echt wel dingetjes. Bijna 23 maanden oud. Je tweede verjaardag staat bijna voor de deur. De leeftijd waarop de artsen aangaven de minimum leeftijd te verwachten van jouw operatie.. ergens tussen 2 en 3 jaar hebben ze ons verteld het kon ook eerder het kon ook later...  ik hoop dat het nog maanden kan volhouden. En ik dit gevoel van angst en onzekerheid nog even langer vooruit kan schuiven, maar laten we vooral nog even genieten van het hier en het nu ❤️

TODO: Add alt to media