Snap
  • Mama
  • ontdekken
  • lef
  • nieuwedingen

IN IETS NIEUWS SPRINGEN

Ik pies al in m'n broek nog voordat ik ben gesprongen!

Springen op de trampoline...ik pies al in m'n broek nog voordat ik ben gesprongen! (Ja letterlijk en figuurlijk ;-))

Want hoe diep veert het doek naar beneden? Hoe hoog gooit de trampo mij in de lucht? En als er ook nog anderen bij op de trampoline komen...hoe groot wordt de chaos?

Het leven is soms net een trampoline! Je weet niet altijd waar je uitkomt, wat het je kost of oplevert. Beginnen aan iets nieuws kan dus best heel spannend zijn.

Moeders die beginnen met het Masterplan naar Doelbewust Opvoeden hebben bovenstaande vragen ook. Ze lezen op de website wat het programma inhoud. Iets triggert ze...maar ja, de vraag blijft: kom je uiteindelijk terecht daar waar je wilt zijn? Als je springt...kom je dan goed terecht?

Ik snap het!

Want je hebt niet altijd invloed op de omstandigheden van de trampoline. Niet op de spanning van de rek van de trampo. Niet op de hoeveelheid mensen die op de trampoline springen of de omgeving waar het staat. Zo is het leven ook.

Waar je wél invloed op hebt, is op de manier WAAROP jij op de trampoline springt en hoe jij anticipeert en reageert op de omstandigheden van de trampoline en dus het leven.

Het leven heb je niet in de hand. Nee, deels niet. Maar deels ook wel!

In het Masterplan naar Doelbewust Opvoeden bespreken we hoe jij als moeder WEL invloed hebt waardoor trampoline springen veel leuker wordt! Waardoor opvoeden veel leuker wordt! Waardoor het leven leuker wordt!

Want zeg nou zelf: gillen als een kind tijdens het trampolinespringen is het toch heeeerlijk??!!!