Snap
  • Mama
  • hond
  • Adopteren
  • puppy
  • #griekenland

In blijde afwachting! We krijgen een grieks gezinslid!

De adoptie van een puppy uit griekenland.

"Mam mogen we weer een hondje?" Als ik een euro zou krijgen voor elke keer dat ik die vraag krijg, dan had ik nu een dierenasiel gekocht.Nou moet ik zeggen dat het bij mij ook al een flinke tijd kriebelt. Het gevoel dat ons gezin nog niet helemaal compleet is laat me niet los. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van onze poes Saar, maar Saarpoes is een kat. Dus die wilt alleen knuffelen als zij er zin in heeft. En dat is meestal gewoon als het ook etenstijd is. Verder bewaakt ze de vensterbanken van het huis. En dan het liefst van de kamers waar op dat moment niemand is.Dus ik moet toegeven, een hondenkind erbij is wel heel leuk. 

Kleine smurf is een dierenmens, een echte. Als we buiten een hondje tegenkomen gaan haar oogjes naar standje bambi en komen er een triljoen glinsteringetjes in. Grote smurf vind het ook leuk, maar als pre-puber is het maar afhankelijk van met welke bui ze opstaat. 

Hmm. Het zou eigenlijk wel leuk zijn... En voor ik het wist belandde ik druk klikkend via facebook op marktplaats en weer op facebook en weer op marktplaats en dan weer op een site en uiteindelijk weer op facebook. En toen zag ik hem: een klein blond ding, pluizig, warrig en met het perfecte snoetje. Nou moet ik zeggen dat puppy-liefde makkelijk gaat, kom op hoe schattig zijn puppy's?Maar deze. George. Gemaild, gebeld, geappt, geadopteerd. 

Dus nu is het officieel. We zijn in blijde verwachting (afwachting) van een puppy uit griekenland. Eind april komt George bij ons wonen (en gaat dan verder onder de naam Sjors). De smurfen weten nog van niks. Ik wil eerst wachten tot ik de definitieve datum heb. Ook ben ik bang dat kleine smurf het niet trekt van blijdschap. 

Ik zal jullie op de hoogte houden van dit avontuur met natuurlijk de bijhorende puppy-spam.

Liefs,

            xoxo