Snap
  • Mama
  • mamablogs
  • #momlife
  • #eersteblog
  • kids&zo

In 3..2..1!

Een even voorstellen blog om de hopelijk vele blogs mee af te trappen.

Ja hoor het officiële begin is er! Nadat ik mijn profiel heb ingevuld en ik bij enkele medebloggers heb rondgesnuffeld moest ik er ook aan geloven. Zo leuk.. maar ook zo spannend! Wel zo veilig om dan met een even-voorstellen-blog te starten. Want dat moet te doen zijn toch?

Ik ben Suzanne en samen met mijn man heb ik een dochter en zoon op deze wereld mogen verwelkomen. Een heus koningspaar, dus dan heb je niks meer te wensen toch? Klopt, iedereen heeft helemaal gelijk. Toch is er een kleine maar: als ik de tijd, de ruimte en het geld had gehad had ik het liefst een heel elftal hier rond rennen. Stiekem heb ik mijn zinnen gezet op een gezin met vier kinderen, maar daar heb ik mijn man nog niet van overtuigd. Toch ben ik heel blij met mijn gezin op dit moment. En eerlijk, de was is nu al niet bij te houden (dat herkennen er vast meer, hahaha), dus laat staan hoe dat gaat bij een verdubbeling van het aantal smeerpoetsen in huis.  

Bloggen heb ik nog nooit gedaan dus een leuke nieuwe uitdaging! Eerste stap bij deze gezet, dus nu vol gas vooruit. Ik neem jullie graag mee in mijn gezinsleven met alle frustraties (zoals dat huishouden dat nu echt niet meer bij te houden is) en alle mooie momenten op één grote hoop! Ik waarschuw alvast: ik doe misschien niet alles via het boekje maar wel met heueueueul veul liefde, en daar gaat het uiteindelijk om toch? 

Liefs,

Suzanne

4 jaar geleden

Zo herkenbaar! Hier ook een dochter en een zoon, krijg vaakn de opmerking dat ik nu klaar ben! Als ik dan vraag hoe ze dat bedoelen, kijken ze ongemakkelijk en zeggen ze, nouja jongen en meisje, meer soorten zijn er niet. Sorry, maar ben ik pokemon aan het verzamelen dan? Je zet een persoontje op de wereld, geen geslacht.

4 jaar geleden

Dat denk ik ook hoor! Maar we kunnen er beter maar eerlijk over zijn ?

4 jaar geleden

Zeker! En er zijn maar weinig gezinnen waar alles volgens het boekje gaat denk ik? Benieuwd naar je verhalen!

4 jaar geleden

Hahaha en jij kan het weten! Heb de hoop nog niet opgegeven en mocht het ooit ervan komen, dan kijk ik het gewoon van jouw mooie gezin af ??