Snap
  • Mama
  • Relatie
  • relatie
  • Scheiden
  • verdriet
  • Uitelkaar

Ik wilde nog vechten...

Maar hij vocht niet mee...
6 jaar geleden

Sterkte ermee! Had zo gehoopt voor jullie dat het goed zou komen. Jammer dat hij niet in relatie therapie wil. Ik denk niet dat hij inziet dat hij verkeerd is en wil daarom vast niet in relatie therapie. Als hij echt nog gek met je is, dan gaat hij je misschien toch missen!

6 jaar geleden

Dankje voor je reactie, het doet mij goed. Wie weet wat de toekomst zal bieden, eerst hier maar "goed" uitkomen. Liefs

6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, het voelt fijn om reacties te horen. Eenmaal weg blijf ik weg, ik kan het niet meer aan. Hij wil er niet voor vechten, dus wat ben ik hem dan waard geweest? Liefs

6 jaar geleden

Ik volg je al eventjes en was benieuwd wat er uit zou komen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het een slapjanus vind! Wat is er erger dan weglopen, je kop in het zand steken en jou de schuld geven?! En te koppig om in relatietherapie te gaan... Walgelijk en frustrerend vind ik het. Ik denk dat hij zelf te zwak is om de keus te maken. Ik wil je absoluut geen rotgevoel geven maar voor mij lijkt het erop dat hij misschien wel buiten de pot pist. Al dat weg lopen, laat thuis komen, drinken en feesten, schuld op jou schuiven, niet praten, zeggen dat hij nog niet heeft na gedacht. Dat aanmodderen en geen knoop doorhakken, zo in zn eigen wereld. Volg je hart en kies lekker voor jezelf hoe moeilijk het ook is. Wie weet gaat hij dan wel nadenken en jullie missen. Laat hem maar voelen, wellicht komt het dan wel. Dan heb jij ook tijd om alles op een rijtje te zetten en is het dan te laat? Dan heeft hij dikke vette pech en kan hij zichzelf wel voor zn kop slaan het zo'n slapjanus is!