Snap
  • Mama
  • kinderen
  • gezin
  • voorstellen
  • #wiebenik?

Ik wil me even voorstellen

Ik en nu sinds ongeveer een week aan het bloggen hier en vind het erg leuk. Ik deed het eerst op een blog pagina maar vind dit een stuk leuker. In contact komen met andere mamas en verhalen lezen. 

Ik zal wat meer over mijzelf vertellen zodat jullie een beeld hebben wie ik ben.

Ik ben Kelly geboren op 8 December 1978 in Den Haag.

Ik ben opgegroeid in Voorburg met mijn ouders geen broers en zussen. Ik ben nu 20 jaar samen  met mijn man Michel en 12.5 jaar getrouwd. Samen hebben we twee prachtige kinderen Felicia van nu 12 en zit sinds dit schooljaar op de middelbare school waar ze het heel erg naar haar zin heeft en gaat ook erg goed. Max onze zoon is 7 jaar en zit op speciaal onderwijs i.v.m. (AUTISME) en loopt wat achter maar oh wat doet hij het ook goed op school. 

Max zit sinds een klein half jaartje op Atletiek. En Felicia turnen al 4 jaar en zit in de selectie groep,en doet ook wedstrijden.

Ik ben 28 uur per week werkzaam bij een telefooncentrale 

In mijn vrije tijd hou ik van series en films kijk ook ben ik sinds kort aan het tekenen en ik doe pixelhobby.

Leuke dagjes weg doen we ook regelmatig met vriendinnen ook weleens weg maar thuis zitten vind ik ook heerlijk.

Ook doe ik tegenwoordig tiktok dus als je het leuk vind kan je me daar volgen.

Kelle40 heet ik daar

Snap
Snap
Snap