Snap
  • Mama
  • liefde
  • kleuterjuf
  • overwinnen
  • relatieverhaal

Ik was de kleuterjuf van het zoontje van mijn vriend

Ik liep stage in de klas van het zoontje van mij vriend en nu de vader van mijn drie kinderen

Ik wil jullie meenemen in mijn toch wel unieke verhaal over hoe ik mijn vriend heb ontmoet. 

In 2012 begon in met stage lopen op de basisschool in groep 1/2. In mei 2013 na 9 maanden stage ontving Ik een vriendschaps verzoek op facebook, ik weet nog dat ik op het punt stond om te gaan sporten toen ik het verzoek binnen kreeg. Ik zei tegen een aantal vriendinnen dat ik een verzoek binnen kreeg van een vader van een jongetje uit mijn kleuter klas, ik lachte toen nog wat een zei wat moet die vent in godsnaam met mij. Haha

Niet veel later ontving ik een bericht in messenger, super lang, er stond (even beknopt) in: 

Vind het een vrij lastige situatie dit... je bent een lekker ding! Misschien vind je me wel te oud hoor!! Dat kan natuurlijk ook!? Maar er is gewoon iets!! Maar vind het ook wat om op school te zeggen... he jij! Hier heb je me nummer en hoppa!! Maar goed, als je me nummer wilt geen probleem! Dan drinken we wel een x iets ofzo!! En anders dump je me maar uit je lijst en zal ik je niet meer lastig vallen ook!! Xxx 

Als ik dit terug lees ga ik dus helemaal stuk🤣 ohja even over dat leeftijds verschil, dat is 13.5 jaar, maar goed daar merk je niks van hoor😉

Na aardig wat pogingen (van zijn kant) hebben we toch een keer afgesproken, in het park, kwam hij aan met een fles wijn en 2 glazen, de romanticus, uiteindelijk super gezellig en we belande in een restaurant waar we samen heerlijk hadden gegeten. Maar omdat ik nog steeds stage liep in de klas van zijn zoontje besloten we om het even op een laag pitje te zetten ivm een voorbeeld functie op school. Nadat ik de stage had afgerond spraken we steeds vaker af.

Het is niet altijd even makkelijk gegaan, mijn ouders waren in het begin niet zo of eigenlijk helemaal niet blij met onze relatie, en voordat hij überhaupt bij ons over de vloer mocht komen, moet hij eerst even op gesprek bij di papi🤣 want welke vent van 32 jaar met een kind een al een scheiding achter de rug wil er met zijn 19 jarige dochter vandoor haha. De acceptatie heeft lang geduurt, maar we zijn ondertussen 7.5 jaar en 3 kinderen verder, en we zijn super gelukkig.

Ik ben benieuwd naar al jullie verhalen over hoe jullie je liefde hebben ontmoet 🙂

Ik zou het super tof vinden als jullie mijn instagram volgen en meekijken in mijn momlife: rachelle.momof3.and1bonus