Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ik moet deze kwijt

leven maak soms grappen....

Ik kwam naar Nederland bijna 3 jaar geleden. Ik was hier al in 2008 - voor vakantie werk,maar toen had ik weinig contact met Nederlandse mensen (maar genoeg goed om hier terug wil komen). dat was mij gelukt in 2010, ook ik dacht allen voor vakantie werken. Dat was ik van het plan. maar toen kwam hij tegen mij... In 2008 vind ik hem beetje raar , hij was geen praatje...Ik was verliefd. Maar ja- ik ben 12 jaar jonger...Nee, ik had nooit wat te kort bij ma pa:) mijn pa is mijn best vriend en wij kunnen uren samen praten. Altijd als ik gelukkig ben on verdring ik bel hem. Het maak echt niet uit hoe laat het is. Wij kunnen ook stil blijven- maar ik wist altijd dat wij kunnen goed samen vinden.

Hij was al een keer getrouw. Ze was plotseling overleden(toen was ze 24 jaar en zwanger) . Toen ik was met hem begonnen was ik zelf nog 23 jaar oud.

Wij gaan straks trouwen, wij hebben ook een kind van 4 maanden.( wij waren al verloofd voor eindelijk was ons gelukt om te zwanger zijn).

Toen was ik paar dagen geleiden...tegen briefjes gekomen. Ze schrijft ze naar hem. Ik ben erg hard geschrokken. hij was zo verlief op haar. dat wist ik, maar dit wat ben ik achter gekomen...dat moet ik even kwijt...

Ze schrijft naar hem dat"ze nooit heeft met en ex geslapen allen met gewoon jongens met welke ze had niets"."Ik had geen verdriet  bij eerste 2 x toen ik vreemd had", eerste keer toen ik vreemd had was ik bang dat ik kwijt raken"(dus 2,3 niet?) en nog meer...

Ik weet dat normaal afgesproken mag jij niets slecht zegen over iemand wie overleden is. Maar ik dacht bij haar verhalen- ze was een hoer. Hoe kan jij iemand zo iets aan doen. zo iets aanmaken. zeker als jij wist hoe hij houd van jou:(

Ik kwam naar hem toen en ik heb hem gevraagd- waarom hij heeft mijn nooit verteld. hij zeg dat hij zelf niet wist. dat 2 keer was geburen wel- want hij heeft haar nog een kans. Maar dat meer wat is- niet.

Dus ik laat hem zien die brieven- hij was zelf geschrokken.

 

Hij was zo verliefd op haar,zij waren bijna 8 jaar samen,zijn waren ook getrouwd- hij doet voor alles. toen ik ben bij hem gekomen, in de kasten waren nog haar kleertjes, in de badkamer zijn parfum, beneden trouw foto's en hele grote kaas gebouwd voor haar, om haar kunnen goed heiringen .

Hij was zo verliefd, hij wild zelf moord plegen- toen ze was overleden. ik vind voor hem dit echt kut. Want als ik deze brieven leest,dan ik wist dat ze van hem heeft niet gehouden . ze vond zeker goede relatie zo als was. Maar als jij van iemand hou ga jij toch niet met iedereen naar bed? Hoe kan jij zo kijken hoeveel iemand kan jou vergeven. Want dat was echt om te kijken hoe ver de kransen zijn.

Ik ben boos. ik ben verdrietig. hoe kan iemand zo iets maken? Hoe? Zeker als hij zo lief,aardig is. Ik hem geen begrijpen voor.

 

 P.S. het spijt me voor fouten 

10 jaar geleden

Sommige vrouwen weten helaas niet te waarderen wat ze hebben! Jij gelukkig wel! Gelukkig krijgt hij deze tweede kans met jou en jullie kleintje.

10 jaar geleden

Tjonge, wat heftig zeg! Helaas, het is gebeurt, en misschien is het beter om het in het verleden te laten, om er niet meer aan te denken. Heel veel sterkte