Snap
  • Mama
  • dreumes
  • mama
  • kinderen
  • tweeling
  • peuter

Ik kreeg vier kinderen binnen drie jaar tijd.

Vier kinderen binnen drie jaar tijd.

Kinderen krijgen. Iets waar ik altijd van heb gedroomd en altijd schreef ik vriendenboekjes.

Ik trouwde op mijn 21e. Niet zozeer om de kinderwens, maar gewoon omdat ik er klaar voor was. Wij hadden drie jaar een relatie. Het was goed zo.

Vier maanden later was ik zwanger van Siem.

Hij werd in september 2016 geboren. Siem was vijf maand toen ik zwanger bleek van Guus. Wat een verrassing, ons cadeautje. Onze jongens schelen 13 maanden. Het was voor ons even een verrassing, zo kort op elkaar, maar wat voor mooier cadeau konden wij Siem geven dan een broertje of zusje.

Die twee kunnen niet met en niet zonder elkaar. Doordat ze zo weinig schelen, vinden ze heel veel speelgoed allebei even leuk en vliegen ze elkaar regelmatig in de haren, letterlijk.

We besloten in januari 2019 om voor ons derde kindje te gaan, niet wetende of het überhaupt zou lukken of misschien duurde het wel heel lang.

Ik was meteen zwanger, en wel van een tweeling.. We hoopten op een derde kindje, en kregen er een vierde bij. Wat een wonder, wat bijzonder, wat druk, vier kindjes in de luiers, 4 onder de drie. Even heb ik gehuild, even wist ik niet hoe ik t allemaal zou moeten doen. Maar al snel ging die knop om. Ik kan dit. Wij kunnen dit. Samen. Een huis vol liefde, dat is het enige wat ze nodig hebben.

En zo werd onze tweeling geboren en was ik mama van vier kindjes. Wat een zegen.

Er zitten zeker voordelen aan van jong moeder zijn. Ik voel me fit en nog jong. Onze kinderen hebben jonge ouders.

Maar ik vind het achteraf gezien wel jammer dat ik niet met mijn man echt samen op vakantie ben geweest. Maar aan de andere kant als de kinderen groot genoeg zijn, zijn we nog jong zat om samen op vakantie te gaan. Onze tijd komt dan wel.

En als ze het zelf willen, gaan wij later met onze kids het café in, hoe leuk is dat. Haha!

Het leven valt niet te plannen, en we mogen echt dankbaar zijn voor onze vier gezonde kinderen. Ik weet dat kinderen krijgen echt niet vanzelfsprekend is, en krijgen van gezonde kinderen ook niet. Wat ik echt moeilijk vind voor anderen, ook in mijn omgeving. 

3 jaar geleden

Oooo ja was 19 jaar bij mijn eerste kindje

3 jaar geleden

Ik zei dat ook altijd als mijn kindjes groot zijn dan kan ik.... Moet zeggen hier zijn ze 17 en 15 en 13 en 11 en 9 en ja hoor 3 dus in plaats van tijd voor mijn man is in de tijd die we samen hadden nog een klein kulletje bij gekomen maar zo blij met mijn gezinnetje ook al is het met vallen en opstaan geniet er van zo lang ze klein zijn want kleine kindjes kleine zorgen grote kinderen grote zorgen