Snap
  • Moederchap
  • peuter
  • Mama

Ik hou jullie dicht bij mij

& zo nu en dan laat ik jullie los

• ik hou jullie dicht bij mij •

Vandaag gaan we een mooie periode afsluiten voor vienna, de tijd waar ze zich veilig heeft kunnen voelen en ontwikkelen. Waar ik binnen stapte en een warme deken voelde, waar het vertrouwen moest groeien..want tja ik ging mijn kleine mini uit handen geven.

En aangezien het bij ons toch net wat anders ging..

Wat begon met elke dag 2 of 3 keer bellen en appen of alles goed ging. En elke keer huilend haar afzetten is geëindigd in een dag vol rust voor mezelf, ze was/is daar op haar plek. De leidsters die goed voor mij waren en mij het vertrouwen gaven dat het goed is. maar het belangrijkste, ze waren goed voor Vienna en ze heeft daar in een veilige en fijne haven kunnen ontwikkelen, kunnen vallen en ontstaan, spelen met kindjes, veel geleerd en heel wat afgeknutseld. En een dikke knuffel en kus krijgen als dit nodig was.

Het was dus vanzelfsprekend dat Maé ook naar deze opvang ging. En eerlijk, ik had geen betere keuze kunnen maken voor m’n meiden. Hoe moeilijk ik de hobbels ook vind om ze zo nu en dan los te laten. Ik hou ze ook stevig bij mij en zal er altijd staan wanneer ze mij nodig hebben.