Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ik heb de BABBOE CURVE GEWONNEN!!!

Ik heb de babboe curve gewonnen, ik las het eerst op mamaplaats en begon te hyperventileren!! BEN ZO BLIJ

Ik heb de babboe curve gewonnen, ik las het eerst op mamaplaats en begon te hyperventileren!! BEN ZO BLIJ! Met mijn reactie heb ik de babboe curve gewonnen en wat ben ik blij zeg, dit komt als geroepen!! 21 januari gaat ze naar de peuterspeelzaal en moeten toch wel een minuut of 15 fietsen en nu kan ze lekker comfortabel zitten en dan kunnen ook al haar knuffels mee :) Wat gaat zij blij zijn en wij ook!! Nu maar hopen dat babboe snel contact op neemt en dat de fiets hier snel is!! Ik kan niet beschrijven wat er nu door me heen gaat!! Zo veel gehoopt en ja hoor het was het waard, ik heb gewoon gewonnen :) Dit is super. Nu hoef ik geen "ruzie" meer te hebben met mijn dochter dat ze haar knuffels niet mee mag nemen want nu kunnen al haar knuffels gewoon mee!! En haar vriendinnetjes kunnen ook mee :) heerlijk boodschappen doen en niet meer hoop gesjouw maar gewon alles fijn er in en hoppa naar huis, even stoppen om te spelen en hondje mee echt super gewoon!! Ben benieuwd wat er allemaal bij zit, en dan kunnen we ook in de regen fietsen met een regendek!!

10 jaar geleden

Leuk hoor, gefeliciteerd. Wij sparen nog even door, wil er dolgraag ook 1. Geniet ervan straks!

10 jaar geleden

DANK JE WEL!! Ik kan niet wachten tot hij hier lekker voor de deur staat en ga ook zeker meteen weg met de kleine!!

10 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik heb zelf al bijna 4 jaar een Babboe en ben er nog steeds erg blij mee.

10 jaar geleden

Hey! Gefeliciteerd met je prijs! Ook leuk om te lezen dat je deze prijs zo goed kunt gebruiken!!