Snap
  • Mama
  • skincare
  • mamaplaatscollab
  • Silknfacetiteprestige
  • silknnederland
  • huidverjonging

Ik ging aan de slag met de “Silk'n FaceTite Prestige”

Ik ging aan de slag met de “Silk'n FaceTite Prestige” Huidverjonging met Silk’n FaceTite Prestige

Ik ben 10 weken aan de slag gegaan met dit huidverjongingsapparaat van @silknnederland. Wow wat stond ik versteld na die 10 weken. Echt verschil zichtbaar en ga zeker door met het gebruiken. Nu hoor ik jullie denken wat was dat verschil dan? De fijne lijntjes rond mijn ogen zijn zoveel minder geworden. Daardoor gelijk die frissere blik. LIKE IT SO MUCH!!!!

Wow wat een geweldig apparaat is dit.

De kids op bed, mama op de bank en heerlijk even eigen tijd. Ik deed de mooie doos van de Silk'n FaceTite open en het was een echte verrassing wat er allemaal uit kwam.

Een paar avonden in de week werken aan een strakker, frisser en gezonder gezicht wie wilt dat nou niet hè!! Dat is toch de droom van elke vrouw.

Huidverjonging zonder echte chirurgische ingrepen? Ik dacht ja ja..

Maar het is zeker mogelijk met de Silk’n FaceTite! Dit anti-ageing apparaat maakt de huid echt strakker, vermindert rimpels en kraaienpootjes, en herstelt collageen- en elastinevezels. Met het geweldige resultaat van een gelifte, jonger uitziende en stralende huid.

Een echte win/win situatie voor elke vrouw.

Makkelijk te gebruiken, ligt goed in de hand, weegt niks. Kan gewoon vanaf de bank of zelfs uit bed met een filmpje aan gebruikt worden.

Ik ben helemaal om!!

Snap
Snap