Snap
  • Mama
  • hansaplast
  • wondverzorging
  • sponsored
  • ehbokit

Ik ga op vakantie en neem mee... een EHBO set!

Altijd goed voorbereid op pad met de travel size Eerste Hulp Set van Hansaplast!

Wist je dat een wond tot 2x sneller (en dus beter) kan genezen met de juiste wondverzorging? ? Dat goed verzorgen gaat in 3 stappen: Reinigen, beschermen en genezen. Hansaplast ontwikkelde dit stappenplan mèt bijpassende producten uiteraard! Ook nog in een handig meeneem formaat. Perfect!

Elke mama heeft te maken met het verzorgen van verwondingen, vooral bij de kids. Na een middag lekker buitenspelen is een schaafwond of sneetje niet uitzonderlijk toch?! Het belang van deze verwondingen goed verzorgen is echt heel groot: het geneest dan namelijk tot 2x sneller!!! Hoe pak je dit aan? Met de volgende 3 stappen: 

Snap

STAP 1: REINIG

Reinigen maar! Want een schone wond is de eerste stap naar een goede genezing. Zorg dat al het vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes verwijderd worden met behulp van Hansaplast Wondspray. Hiermee voorkom je infecties.

STAP 2: BESCHERM

Wanneer je een schone wond hebt, is het belangrijk dat deze beschermd blijft tegen vuil en bacteriën. Je kunt de wond beschermen met een pleister, steriel wondverband of een kompres van Hansaplast.

STAP 3: GENEES

Als laatste stap een erg belangrijke die vaak wordt vergeten: genezen! Wanneer je de Wondhelende Zalf regelmatig aanbrengt aan de wond totdat het helemaal genezen is, verloopt de genezing sneller en heb je een lager risico op littekens! 

Let op: Wanneer je twijfelt over de heftigheid van de wond raadpleeg altijd een arts! 

Snap

Blogster Marloes won vorige maand het complete wondverzorgingspakket. Ze heeft er met dochters Laurie en Minthe al dankbaar gebruik van gemaakt ;) 

En jij? Zijn jouw kinderen brokkenpiloten of valt het mee? 

4 jaar geleden

Mijn 1 2 3 is: Kusje, knuffel en pleister. Haha

4 jaar geleden

Brokkenpiloot eerste klas hier! Vince aka sloopkogel!