Snap

Ik ben verliefd op een schoolpleinvader

Ik word gek van mijzelf
6 jaar geleden

Niets mee doen; zorg dat je weer helemaal verliefd op je man word. Steek energie en tijd in je relatie! Ga samen wat leuks doen! T gras bij de buren lijkt altijd groener maar vaak blijkt dat er naderhand ook wel wat nare plekjes inzitten; probeer deze man gewoon te ontlopen; ga aan de andere kant van het plein staan bv. Succes!

6 jaar geleden

Je lekker verliefd voelen, en er niks mee doen richting die man. Met een beetje geluk profiteert je vriend ervan, want je kleed je waarschijnlijk net even iets leuker, hebt net even wat vaker zin, je bent gelukkig en je kan dat allemaal op je vriend botvieren. Ik denk ook dat het normaal is dat je een keer verliefd word op iemand anders, zolang je er maar niks mee doet.

6 jaar geleden

Precies, hier ook heel lang samen en het is ook mijn eerste echte relatie geweest, het lijkt soms zo simpel om te zeggen ik kap ermee, maar wat ieder ook zegt, echt verliefd is voor even, daarna is het houden van, daar ontkom je niet aan lijkt mij...Ik zou mijn gezin en man niet op het spel zetten voor zoiets...En vaak leuke dingen blijven doen, hier is dat ook zo als het lukt, en het is zeker een tip voor ieder die lang samen is, ga niet alles als gewoon zien of je relatie te verslonzen, maar steek er ook de energie in.

6 jaar geleden

Weet je dat het heel normaal is dat je verliefd wordt tijdens een lange relatie. Bijna iedereen heeft dat,het is wat je er mee doet. Ik heb het ook wel eens gehad, niets mee gedaan en het gaat vanzelf weer over.