Snap
  • Mama
  • kinderen
  • Schooldag
  • #momlife
  • #haast

Ik ben ook maar mama

Ken je die dagen dat je nergens zin in heb het liefste je nog even omdraait en doorslaapt.

Je ziet er op en top uit. Je make-up zit perfect je bent ook nog precies op tijd klaar!  Je gaat nog een keer met je handen door je perfecte gestylde haren. Je trekt je mooiste hakken aan en veegt de vouwen uit je rokje. Was het maar zo een feest!

 IK BEN EEN MAMA! 

SHIT! Ik ben door de wekker heen geslapen! Ik spring zo snel maar zachtjes mogelijk uit bed om niemand wakker te maken en ren erna naar de badkamer. Daar kijk in in de spiegel ik heb een heerlijke vogelnest op mijn hoofd zitten en ik voel mij alsof ik gister teveel heb gedronken. Jup het was feest vannacht! Nee niet een feest met vrienden en drank... ik mocht meerdere keren mijn bed uit voor mijn kinderen. Ik was mijn gezicht en fatsoeneer mijzelf zover het kan. Ik pak mijn meest comfy kleren uit de kast en pluk Fabio uit bed. Kom opschieten we komen te laat! Fabio loopt op zijn dooie gemak naar de woonkamer gaat lekker op de bank zitten en doet de tv aan. " Hier is geen tijd voor!" roep ik snel en geef hem zijn ontbijt en leg schone kleren naast hem neer. OHH NEEE Fabio laat zijn eten op de bank vallen alles zit onder zelfs zijn schone kleren. hup hup snel schone kleren pakken snel een doekje over de bank en verder gaan. Fabio is aangekleed heeft gegeten nu snel tanden poetsen. Ja hoor tandpasta op zijn kleren! Ik probeer het met een doekje eruit te krijgen. Achja laat ook maar. Mijn haar is inmiddel weer in standje vogelnest beland. Ik geef het op als ik Fabio snel naar school breng ziet toch niemand het. 

Ik hoor gehuil. Thiago is wakker! ik ren naar de kamer om te zien wat hij nu weer aan het uitvogelen is. Hij probeert weer uit bed te klimmen. Dat ook nog! Zijn luier is doorgelekt ik had hem vannacht toch al meerdere keren verschoont? Snel nieuwe kleren aan trekken en een schone luier. 

Ik kijk op de klok wij komen nog te laat! 

"Fabio doe jij alvast je schoenen aan terwijl ik je broertje aankleed!"  

Zo Thiago is aangekleed en klaar om in de kinderwagen gezet te worden! Als het goed is staat Fabio ook al klaar.  Maar nee hoor meneer zit helemaal in zijn filmpje!  "Fabiooo wat zei ik nou! doe je schoenen aan!, je komt nog te laat!" Oh oh.... wat ruik ik daar? Thiago heeft gepoept. Dit komt zoo niet goed uit! Ik parkeer fabio voor de deur met zijn schoenen en jas aan. Ik haal Thiago uit de kinderwagen en verschoon zijn luier. Thiago maakt een ninja beweging.... ZUCHT alles zit onder! Snel maak ik alles schoon, zet Thiago in zijn kinderwagen en wij zijn klaar om te gaan. Ik duw de kinderwagen naar buiten en gooi de deur achter mij dicht. OHH NEEE Fabio zijn broodtrommel! "wacht hier ik kom eraan" en ik ren terug en haal Fabio zijn broodtrommel. Daar gaan we dan naar school! Fabio loopt op zijn dooie gemak en vertelt mij over een takje die hij onderweg op de grond ziet en over alles en nog wat. "HEEL GEZELLIG maar loop door!" "Je komt nog te laat!" Aangekomen op school blijkt de deur nog dicht te zijn. Ik ben verward. Heb ik mij vergist in de tijd? En kijk voor de zoveelste keer op de klok. Nee wij zijn te vroeg! De deur vliegt open en Fabio rent naar binnen. Zo dat is geregeld nu weer naar huis en dan kan de dag beginnen...  

Snap