Snap
  • Mama
  • mama
  • peuter
  • Trouwen
  • liefde
  • leuk

Ik ben Kelly! Hoi!

Hoi Allemaal,

Nooit eerder heb ik een blog geschreven, laat staan bijgehouden. Nu zat ik net Suits op Netflix te kijken en ondertussen een beetje op insta te scrollen. Toen ik op de mamaplaats pagina terecht kwam dacht ik; waarom ga ik is niet gewoon typen, lekker schrijven. misschien is dat wel heel leuk dacht ik!

Nou hier ben ik dan haha, het schrijven van mijn eerste blog aan de keukentafel. Beetje gek en spannend idee dat als ik straks op ‘plaatsten’ klik, dat dan iedereen dit kan lezen. Maar goed! We typen vrolijk verder!

Chantage? Misschien? haha

Ik ben dus Kelly, moeder van Bo Noëlla en vriendin van Tom. Ik ben 26 jaar en woon samen met deze twee onwijs leuke personen. Ik werk 3 dagen per week voor een werkgever en werk fulltime voor mijn gezin/huishouden, maar dat zullen meer van jullie wel herkennen. Beetje jammer dat ik hierin moet zetten dat ik zijn Tom zijn vriendin ben, want ik had natuurlijk al lang op die ring gehoopt, maar goed… dat ter zijde haha. Of nou eigenlijk niet. Tom heeft mij altijd gezegd dat trouwen erbij hoort en dat hij dat zo graag wilt. Trouwen was voor mij als meisje ook altijd een van mijn grootste dromen. Nu zijn we inmiddels 7 jaar verder, waarvan we 5 jaar samen wonen en al 1,5 jaar een kind hebben… maar ik heb die ring nog steeds niet gezien! Potverdikkie zeggen we dan tegenwoordig, maar eigenlijk is het gewoon kut haha. Nu heb ik tegen Tom gezegd dat als baby 2 ooit wil/mag komen, dat we dan getrouwd moeten zijn anders krijgt baby 2 mijn achternaam… chantage? misschien. Vervelend? ja, voor hem haha en natuurlijk ook voor mij want ik wil niets liever dan zijn naam dragen, samen met deze man mooie herinneringen maken en heel oud worden.

Ik heb echt wel eens overwogen om hem ten huwelijk te vragen, maar ik ken mezelf en weet dat ik hem dat ga kwalijk nemen. Hoe noem je dat ook al weer..? Traditioneel. Dat wil ik.

Zoals jullie zien, schrijf ik zoals ik praat, ik vind dat zelf prettig. Gewoon zoals ik ben, de een waardeert deze manier van schrijven en de ander wat minder. Ik hoop natuurlijk dat iedereen het leuk vind en ook mijn volgende blog zal lezen. Wanneer die komt, dat weet ik nog niet, maar leuk om te doen vind ik het wel!

Liefs Kelly