Snap
  • Mama
  • blogger
  • plussizemama
  • josine
  • thebiggerblog
  • evenvoorstellen

Ik ben Josine - blogger, body positivity activist én mama van Charlotte

Laat ik me even voorstellen!

Bij het begin beginnen is nooit mijn sterkste punt geweest. Meteen er vol tegenaan! Zo zie je maar, ik ben me helemaal vergeten voor te stellen op mamaplaats. Hoi, mijn naam is Josine Wille

Hi! Mijn naam is Josine Wille en ik ben 37 jaar. Als iemand het vraagt ben ik overigens forever 29. Geen idee hoe lang ik dat nog vol kan houden, maar zolang niemand raar opkijkt ga ik er nog even mee door. Ik woon samen met mijn vriend Dennis, waar ik al ruim 15 jaar verkering mee heb en nog steeds erg op ben. Eind 2018 hebben wij onze dochter gekregen, Charlotte Johanna May Mulder. Een klein, eigenwijs meisje met een enorme eigen Wille-tje. Snap je ‘m? We wonen in een klein dorp ergens tussen Haarlem en Leiden. 

Snap

Josine: mama & blogger

Mezelf voorstellen heb ik al een tijd niet meer gedaan, omdat ik al heel wat jaren schrijf voor mijn eigen blog. Wat ooit begon met goede shop tips delen voor vrouwen met een maatje meer, groeide uit tot een volledig blog: www.thebiggerblog.com Hier laat ik mijn outfits zien met maat 48. Ook deel ik mijn shop tips en vertel ik mijn trucs om mode toegankelijk te maken voor elke maat. Het lijkt misschien wel zo, maar mijn wereld draait niet alleen om mode. Ik ben ook dol op reizen, zelfs nu we een kindje hebben en daar schrijf ik graag over. Daarnaast vertel ik ook wat mijn favoriete beauty producten zijn en deel ik mijn eerlijke mening in reviews. 

Sinds ruim een jaar zijn dat niet alle onderwerpen op mijn blog! Toen ik in verwachting raakte werd ik erg ziek en kwam er weinig uit mijn handen. Ik had tijd om na te denken, zullen we maar zeggen. Ik besloot mijn leven als zwangere, plus size vrouw, te delen. Over de vooroordelen rondom overgewicht en zwangerschap, maar ook waar je met mijn maat zwangerschapskleding kunt kopen. Gaandeweg werd het steeds persoonlijker en deelde ik ook mijn status. Ik vond dat erg lastig, want wellicht zaten mijn lezers helemaal niet te wachten op mijn mama-gezwets? Blijkbaar heb ik een hele fijne groep volgers want ze vonden het interessant dat ik er open over schreef. En zo volgden er nog heel wat blogs, tot aan mijn bevalling. 

josine vs. thebiggerblog

Momenteel deel ik met name mijn verhalen over het moederschap en de kleine Charlotte op instagram. Mijn blog blijft nu een mix van alle onderwerpen. Fashion en beauty deel ik vooral op een ander instagram account, waar ik al jaren actief ben als body positivity activist: @thebiggerblog Hier deel ik ook tips hoe ik omga met mijn lijf, de vooroordelen van anderen en de kleding dragen waar ik gelukkig van word. Alle ballen omhoog houden doe ik allang niet meer, ik plaats wanneer ik daar ruimte voor heb ik mijn hoofd. En in mijn lijf, want een hernia en een baby van een half jaar stond niet op de planning. What doesn’t kill you makes you stronger zeg ik elke dag tegen mezelf. Ook dit zal ik overwinnen!

wat kun je van mij verwachten?

Er zullen hier geen dagelijkse blogs verschijnen, wekelijks ook niet. Wel regelmatig, want wanneer ik iets deel dan doe ik dat graag goed! Ik ben ook benieuwd wat jij wilt lezen van mij? Zelf wil ik graag voortzetten waar ik al jaren voor strijd en dat is diversiteit en positiviteit. Verschillende mama’s, verschillende vormen, maten, kleuren; maar we zijn allemaal perfect precies zoals we zijn. Een positief zelfbeeld en blij zijn met wie je zelf bent is naar mijn idee het beste wat je kunt bereiken. Maar makkelijk is dat zeker niet, ook ik heb mindere dagen of momenten en dat is helemaal oké. Samen staan we sterk en kunnen we elkaar omhoog trekken. 

josinewille versus.. hier deel ik alles over moederschap, Charlotte & baby perikelen 

thebiggerblog versus... hier deel ik alles over mijn outfits, mijn beauty geheimen en body confidence & body positivity! 

4 jaar geleden

Super leuk geschreven. Mag ik vragen waar je het shirtje vandaan heb (beauty) ? ?

4 jaar geleden

Oh wat leuk om te horen! Je mag me altijd alles vragen hoor ?

4 jaar geleden

Zo grappig, ik zie zoveel overkeenkomsten dat het mijn verhaal zou kunnen zijn. Zou je zoveel willen vragen hahaha. Ik ga gelijk je andere blog lezen!

4 jaar geleden

Dankjewel! Ik word er zeker aan geholpen, maar een operatie is niet nodig. Ik heb nu fysio. Op mijn blog heb ik veel vragen beantwoord over zwanger worden met overgewicht, dat lees je hier (en meer): https://www.thebiggerblog.com/mom-talk/overgewicht-zwanger/