Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ik ben er weer!

vorige week veilig thuisgekomen na een maand vakantie en familiebezoek, nu weer terug in Nederland en weer het 'normale' leven oppakken ;-)

Ik heb eindelijk een uurtje tijd genomen om weer is op mamaplaats een blog te schrijven. Afgelopen vrijdag thuisgekomen van een heerlijk maandje Turkije en de dagen daarna het druk gehad met was wegwerken en alles weer op orde te krijgen hier in huis.

Zoals ik in mijn eerdere blogs had beschreven ging wij met het vliegtuig naar Bodrum en hadden we 4 weken een huurauto genomen om vrij te zijn en overal heen te kunnen rijden. Onze eerste verre reis was dus 24 uur in de auto van Bodrum naar Cermik (dit ligt in Oost-Turkije) met 4 volwassenen en mijn dochter van 3 in de auto en ik hoopte van tevoren dat dit goed zou gaan. En gelukkig, het viel me echt mee. Mijn dochter heeft niet 1 keer gehuild (ECHT WAAR) en maar liefst 20 uur geslapen, af en toe een plasje of wat eten en ze sliep alweer. Mijn dochter houdt dus echt van autorijden heb ik gemerkt, slaapverwekkend!

Gezellige tijd gehad bij 'andere opa en oma' en met de rest van de familie, de kippen en natuurlijk de koeien! Voor mijn dochter waren deze 12 dagen natuurlijk super, de dieren en de natuur maakten haar superblij. Tomaten en komkommers eten op de akker en oma helpen de kippen eten te geven!

Maar er kwam een eind aan het familie logeer-partijtje en wij namen afscheid (wat natuurlijk weer zwaar viel aan beide kanten) omdat het altijd maar de vraag is of we na 1 of misschien wel 2 jaar elkaar weer zien.

Na dit avontuur zijn we weer in de auto gestapt en over hobbelige wegen hebben wij weer de 24-uur durende weg terug naar Bodrum afgelegd, wat wederom perfect ging met de kleine meid!

Aangekomen in Bodrum hebben wij een superdeluxe tijd gehad in een prachtige villa met zelfs een prive-zwembad (ben meteen 3 kilo afgevallen hihi eindelijk weer is zwemmen) en na 2.5 week hier geweest te zijn moesten we helaas weer terug naar Nederland. En ja dat vinden wij erg moeilijk, maarja de plicht roept!

Toen we thuiskwamen in Nederland rond een uurtje of 11 savonds lag er natuurlijk het cadeautje van Mamaplaats klaar voor mijn dochter! Helaas heb ik moeite met de fotoblog...dus kan ik niet laten zien hoe blij ze ermee is maar nochmaals bedankt! Nu snel weer aan de slag met mijn volgende artikel voor Mamaplaats!

10 jaar geleden

Dankjulliewel!

10 jaar geleden

Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben meis! Succes met weer wennen thuis ;)

10 jaar geleden

Welkom thuis!

10 jaar geleden

Wauw! klinkt geweldig