• Mama
  • Nieuws
  • vrolijk
  • humeur
  • dag
  • leuke

Iedereen weer lekker thuis

Nou het is op dit moment al vrij laat dat ik dit schrijf (23.30hr). Maar we waren vanavond pas laat weer thuis omdat we waren uitgenodigd om sushi te gaan eten omdat mijn broer vandaag alweer 33 is geworden..,maar het is nu de dag na Koninginnedag, en ik wilde jullie nog even laten weten dat het een zeer geslaagde en leuke dag was gisteren en ik wilde jullie nog enkele foto’s  laten zien die ik heb gemaakt gisteren,veel heb ik er niet om te laten zien want de kwaliteit laat meestal te wensen over want ik  kan op het moment alleen nog met mijn Phone foto’s maken want ik heb wel twee digitale camera’s maar ze zijn beide kapot! Maar het was sowieso een hele leuke dag voor Chelsea, en dat is het allerbelangrijkste natuurlijk! Ze is dan ook in veel leuke attracties geweest op de kermis… Jeamy was in de tussentijd uitlogeren bij mijn nichtje aan het logeren en dat was inderdaad misschien maar beter ook achteraf gezien want we lopen dan ook altijd af en aan naar mijn broer zijn zaak, die heeft namelijk op hetzelfde plein als waar de kermis altijd  staat zijn muziekcafė er pal naast eigenlijk. En daar staat de muziek ook altijd vrij hard, en ik heb inmiddels gemerkt aan Jeamy dat hij daar best gevoelig voor is en daar dan heel onrustig van wordt! Heel anders als Chelsea trouwens zij gaat er rustig middenin staan hahaha. Maar hij heb het bij mijn nichtje ook naar zijn zin gehad J, dat  merkte ik al vrij snel aan zijn uitgelaten vrolijke humeur toen ik hem de volgende dag weer ging ophalen,logisch ook want mijn nichtje geeft de kleine jongen continu de volle 100% aandacht…, en gaat lange wandelingen met hem maken,langs de koeien weien die Jeamy dan ook heel interessant vindt

Hieronder heb ik dan een paar “kiekjes” van Koninginnedag 2011.Ik heb er wel veel meer gemaakt maar die waren niet echt duidelijk, want als je ze groter maakt daarom heb ik de duidelijkste uitgekozen voor jullie.