Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Iedereen in de voorselectie

Uit alle blogs op te maken, alle reacties op Facebook te merken, het lijkt wel alsof iedereen door is naar de voorselectie voor de bakfiets.

Dat houdt de spanning erin! :-) Ik moest wel ff gniffelen, toen ik alle blogs net las. De ene zenuwachtig, de ander op het puntje van haar stoel, allemaal met hoop, verwachtingsvol en de vingers gekruist. Nou Mamaplaats en Babboe jullie hebben wel wat teweeg gebracht, iedereen is in ieder geval in beweging.

Zelf was ik best verrast dat ik de extra vragen mocht beantwoorden, zodat ze een beter beeld hebben van mijn profiel. Ben ik de doelgroep? Toen ik me aanmeldde, had ik er niets van verwacht, want met slechts 1 kind kan ik nooit de doelgroep zijn. Maar toch, ik mocht de extra vragen beantwoorden en dat dus ook netjes gedaan. En wie weet, wordt ik wel geselecteerd als test-mama. Dat zou leuk zijn. Dan zou ik eens kunnen laten zien dat je niet perse 2 of meer kids hoef te hebben om een bakfiets te rijden. Dat het ook met maar 1 kind een heel praktisch vervoermiddel is, een goed alternatief voor de auto. En een verbetering tov de gewone stadsfiets, je weet wel, die met 2 wielen achter elkaar, fietstassen op de bagagedrager, zitje aan het stuur, buggy achterop, geen stabiliteit en ruimte. 

Eerlijk is eerlijk, toen ons gezin bestond uit twee volwassenen en twee katten. Toen vervloekte ik die bakfietsen wel eens hoor, nemen dat hele fietspad in beslag, gaan halverwege de straat staan tijdens het oversteken, etc. Je kent het wel ... Maar nu met kind (die een oom met een bakfiets heeft, en als hij daar in de bak mag zitten van oor tot oor lacht en straalt), zie ik ook wel de voordelen van een bakfiets. Voor mijn werk zit ik de hele werkweek in de auto, lange afstanden, vele kilometers. Op de dagen dat ik vrij ben en in de weekenden doe ik alles het liefst op de fiets. Die auto kan je vaak toch niet kwijt, duurt soms langer omdat je om moet rijden, voor die korte stukjes wil je die niet gebruiken, voor mooie tochten in het buitengebied ook niet. En die frisse neus, die haal je niet in de auto. Dan ziet zo'n bakfiets er toch ook voor mij er heel praktisch en handig uit! 

9 jaar geleden

ik heb ook geen bakfietscentjes ken het probleem ik zal ook voor jullie duimen en voor mezelf natuurlijk ;) tis jullie ook gegund

9 jaar geleden

Nee, hier ook niet. :-)