Snap

Ibiza: zal ik gaan? Mijn man remt af...

Yes, eindelijk is het zover: mijn vriendinnen en ik hebben een plan dat we ook echt gaan doorzetten (als mijn man een beetje meewerkt)...

We zijn een groepje van 5 meiden, intussen 5 moeders. Bevriend sinds de middelbare school en onafscheidelijk. Allemaal rond dezelfde periode een vaste relatie gekregen en redelijk rond dezelfde periode aan de kinderen geslagen. Betekent dat we nu 5 moeders zijn. We spreken iets minder af de laatste tijd dan voorheen (door alle drukte rondom de kinderen), daarom bedachten we: een reisje met z'n vijven! 

We waren direct enthousiast en wat op de groepsapp startte werd al snel een concreet plan! Door het dolle heen! De datumprikker ging rond en ik legde het voor mij mijn vriend. 5 dagen Ibiza it is.. Op redelijk koerte termijn maar niet te koert om vrij aan te vragen (ook voor hem). 

Al helemaal uitgedacht had ik het. Hij neemt een dagje extra vrij, mijn ouders passen een dag op en die van hem. Verder vallen de dagen redelijk gunstig en is meer oppas niet nodig gezien het huidige kdv schema. 

We hebben het qua sparen niet krap dus 5 dagen vakantie gaat redelijk gemakkelijk. Geen beren op de weg. Of toch wel?

Toen ik vol enthousiasme het plan liet horen, was mijn vriend not-amused. Waarom niet? 5 dames los op Ibiza, hij vertrouwt het niet... WHAT?!

Ik werd boos, ik zou hem nooit bedriegen en heb hier ook totaal geen behoefte aan. Maar hij vertrouwt mij wel, maar de rest niet en de mannen daar ook niet... Dat een van mijn vriendinnen inderdaad ooit haar vriend (tegenwoordig ex) bedrogen heeft klopt, maar daar sta ik compleet buiten uiteraard. 

Jeetje wat een slecht argument. Ik was verbaasd. We hebben het er nog over gehad. Als ik ga, is hij er niet blij mee maar ik mag wel. 

Nou, lekkere vakantiestemming... Waarom kan hij niet blij zijn voor me? Heb er namelijk erg veel zin in. 

Wat zal ik doen? Als ik niet meegaan, zal ik denk ik eeuwig spijt hebben. Wanneer mijn maatjes wel gaan en ik thuisblijf vanwege een jaloerse man. Als ik wel ga, ga ik me denk ik niet helemaal relaxt voelen, want gezien de woordewisselingen rondom dit onderwerp, zit het hem nogal hoog. 

Pfffff.... Lastig!

6 jaar geleden

Ah, jeetje wat een prijzen!

6 jaar geleden

Oja wij zijn naar 2 feestjes geweest... cola 10 euro, bier 13 wijn 15 en duurder... dus lam op een feestje zou kunnen hoor maar de kans is met die prijzen niet zo groot????

6 jaar geleden

Net terug van 6 dagen ibiza met een groepje van 6 meiden (ik als enige mama). Tussen de meiden 1 vrijgezel en de rest allemaal in een vaste relatie. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en zijn niet in contact geweest met wat voor man dan ook! Dus ik zou gewoon mee gaan. Even tot rust komen en lekker tijd voor jezelf. En dat man lief jaloers is is dan maar even jammer!

6 jaar geleden

Lastig. Ik zou het hem gewoon uitleggen dat je als moeder van zijn kinderen er heel erg naar uitkijkt Om even te ontspannen en lekker ongestoord kunt kletsen, uit eten , naar het strand, excursies en een boek lezen in volledige rust zonder onderbrekingen en op mama-call te staan. :(maakt het plaatje 5 nachten lang lam doorhalen op Ibiza wat genuanceerder..)dat je straks vol positieve energie weer thuis bent en dat je tegelijkertijd je kinderen meegeeft dat jij je eigen persoon Bent en het belangrijk is om voor jezelf te zorgen.