Snap
  • Mama
  • Gezond

I feeeel good!!!!!!!

Het is alweer even geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Toen schreef ik al dat het beter ging, maar nu gaat het fantastisch!

Ondanks dat ml nog wel een burn out heeft en er dus veel op mijn schouders terecht komt gaat het nu super. Ik ben super druk, misschien nog wel drukker als hiervoor, maar het voelt gewoon rustiger. Ik heb het helemaal onder controle. Mijn baby is een lachebekkie sinds hij de Neocate voeding krijgt en ondanks dat hij op dit moment niet zoveel drinkt is het echt een vrolijk kind. Mijn dreumes loopt nu mee aan de handjes, dus kijk vol spanning uit naar het moment dat hij los gaat lopen. Mijn peuter en kleuter doen het samen ook super goed en zijn echt 2 handen op 1 buik, zowel qua ruzie als qua samen spelen ;). 

Ik probeer elke dag mijn wandelingetje te maken en ben zelfs al begonnen met de eerste lessen van start to run. Het gaat me zelfs beter af als verwacht. Ik ben zelfs al een paar keer alleen op pad geweest naar vrienden en fam met de kids samen, wat ook nog eens een uur rijden was. Ik voel me als herboren nu.

Ow ja en ook qua kilo's gaat het de goede kant op. Het lukte me niet zelf dus heb de hulp ingeschakeld van een diëtist de eerste 3 kg zijn dr al af en ben al hard op weg naar de 4e. Ik hoop dat die buik ook snel wat afneemt, want om nu constant te blijven horen of je zwanger bent als je dat niet bent is ook niet meer leuk. Maar we gaan heel rustig aan doen, want moet ook al rekening houden met het dieet van mijn oudste zoon en heb geen zin/tijd om 3x per dag te koken.. dus we passen alles aan in mijn situatie.. dan gaat t maar ietsje langzamer.. uiteindelijk gaat t vast lukken!

Het lukt me zelfs aardig om mn vreetbuien in bedwang te kunnen houden bij mijn ongesteldheid of slecht weer.. Alleen als het echt lang slecht weer is dan heb ik er nog wel wat moeite mee, maar op dit moment kan ik alleen maar de hele dag zingen.. I feel good!!