• Mama
  • Babyspullen
  • ouders
  • gezin
  • huishoudelijke
  • info

Huishoudelijke info over mijn gezin!

In ieder huisje gaat het er anders aan toe als bij de buren en natuurlijk is er in ons gezinnetje altijd wel wat aan de hand, maar verder zijn wij een hecht gezinnetje en werken we hard voor onze centjes! Mijn vriend en ik waren allebei hellemaal gek op uitgaan af en toe zelfs (oke regelmatig) hebben we best aardig wat drugs gebruikt in het verleden tijdens de stapavondjes… Maar toen we eigenlijk hadden besloten om toch uit elkaar te gaan omdat het niet meer werkten tussen ons na 1,5 jaar was ik toch plots zwanger van mijn vriend (jim is zijn naam) geworden.

Ik zag het zelf in het begin hellemaal niet zitten. Mijn vriend was blijer dan ik, maar toch na veel praten, hadden we besloten om het te houden en er samen ook uit proberen te komen. Maar goed, anders had jij deze blog nu niet gelezen... Alles is toch hellemaal goed gekomen en inmiddels hebben we een mooi koophuis en een mooie dochter van 2.5 jaar en een stoere zoon van 7 maanden!  ook Jim probeert goed zijn gezin te onderhouden zodat de kinderen aan niets zal ontbreken.

Nu weet iedereen dat het de laatse jaren eigenlijk meer achteruit is gegaan qua welstand in plaats van vooruit (helaas). En dat hebben wij ook gemerkt. Na de geboorte van Jeamy (de jongste van de twee) hadden we eigenlijk afgesproken dat ik thuis zou blijven bij de kinderen om het huishouden en alle dingen daarom heen te gaan doen en Jim voor de centjes zou zorgen. maar omdat dat het in de realiteit gewoonweg niet haalbaar bleek te zijn, werk ik ook daarbij sinds December als assistant-declarant bij een transportbedrijf voor 20 uurtjes.  Nou lijkt dat niet veel, maar alsnog valt dat wel een beetje tegen. Ik werk dan op maandag dinsdag donderdag & vrijdag, woensdag is mijn vrije dag. Maar altijd is dat geen dag om even lekker te relaxen, maar hebben andere dingen zich alweer opgestapeld in het huishouden en schreeuwen om aandacht. Gelukkig krijg ik daarbij af en toe wat hulp van mijn ouders die weleens in het weekeind meehelpen om het huis weer lekker een schoonmaakbeurt te geven.En zeg nou zelf Hoeveel ouders doen dat nog meer??? Dat zijn er niet veel…

Verder heb je kunnen lezen in de inleiding dat mijn vriend nu al een tijdje voor zichzelf is begonnen. Het bedrijf heet De Hoeksche-Aannemersbedrijf  dat doet hij nu samen met zijn broer Danny, sinds een jaartje ongeveer. En ik moet zeggen dat ze juist zijn begonnen toen alle bedrijven veel over de kop zijn gegaan (failliet). Zij kunnrn het wel goed kunnen “rooien” op het moment en er ligt nog genoeg werk voor hun in de toekomst. Daar ben ik dan natuurlijk heel trots op dat ze toch hebben doorgezet. Maar je werkt natuurlijk wel met famillie samen en dat brengt natuurlijk wel extra “confrontatie’s” op.