Snap
  • Mama
  • mama
  • mamaplaats
  • handig
  • printer
  • hp

HP printer

De nieuwe aanwinst van onze familie

Wij hebben een nieuwe aanwinst in de familie. De printer van HP. Onze oude printer was, zoals je kunt zien op de foto, nodig aan vervanging toe. Het was namelijk de laatste tijd een do-it-yourself-kleurenprinter.  

Wij gingen vandaag onze nieuwe printer uitproberen. Mason heeft een hele collectie blote billen plaatjes gemaakt & gesigneerd, om ze vervolgens met een big smile aan zijn zusjes te overhandigen en ik moet zeggen, de kwaliteit is erg goed ;) 

HP+ heeft een compleet aanbod geïntroduceerd waarbij toonaangevende printers, Instant Inkt en de HP smart app worden samengebracht. HP+ is het slimme printsysteem waarmee je veiliger, productiever en duurzamer print. 

Wat ik mega fijn vind is dat je een bijbehorende HP Smart app kunt koppelen aan je printer en zo op afstand kunt printen, scannen en mobiel faxen! Handig voor je verslag, een spoedje of zoals in mijn geval: een subtiele herinnering voor John dat hij de afwasmachine uit moet ruimen als ik niet thuis ben. 

Wat zijn concreet de voordelen van de app:

• Altijd en overal kunnen scannen en printen: de HP Smart app maakt het mogelijk dat iedereen overal en altijd kan printen en scannen. Of je nu onderweg bent, moet wachten tijdens de zwemles of vast een kleurplaat wil uitprinten voor je kinderen, met de HP Smart app is het mogelijk om overal te printen en scannen.

• Professioneel scannen via je telefoon: contracten, bonnetjes van een zakelijk diner of een belangrijk document. Ook kun je documenten bijsnijden, vlakmaken, gladmaken en bewerken.

• Geen faxapparaat meer, maar mobiel faxen: tegenwoordig heb je geen faxapparaat nodig om een fax te verzenden. Een bestelling, een contract, alles kan via je telefoon. 

• Tijdbesparende snelkoppelingen: De bonnetjes voor onkostenvergoedingen kun je nu heel handig met één druk op de knop scannen, bijvoegen, verzenden en archiveren. 

Wat ook errúg handig is Instant Ink, dat de eerste 6 maanden inbegrepen zit bij HP+. Aangezien ik zelf niet zo slim ben om op tijd nieuwe inkt te halen, is het fijn dat mijn printer dat wel is! Als de inkt bijna op is stuurt hij automatisch nieuwe inkt op waardoor ik mijn printer als echte vriend kan zien! Zo zit je nooit meer zonder inkt of toner en kun je altijd én overal printen! Wanneer de printer bijna zonder inkt zit, geeft de printer een seintje en bezorgt HP automatisch de cartridges die de printer nodig heeft. HP Instant Ink is een maandelijks abonnement, afgesteld op het aantal geprinte pagina’s. Je kunt printen hoeveel je wilt en zit nooit meer zonder inkt of toner. Na 6 maanden betaal je een maandelijks bedrag. Bovendien kun je je plan aanpassen wanneer je wilt, je zit nergens aan vast. Vanaf €0,99 per maand.

 Wat ik ook een voordeel vind is dat je je afdrukken privé kan houden. Je hoeft niet meer naar de printer te rennen als je op de Printer hebt geklikt. Met HP+ printers met Private Pickup kun je nu op Printen klikken en de afdrukken later ophalen als je bij de printer bent (handig voor dat sinterklaas gedicht). 

 Ook besteed HP+ veel aandacht aan het milieu. Duurzaamheid staat tegenwoordig bij veel consumenten op het verlanglijstje en zo ook bij mij. 

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar mijn nieuwe vriend, via deze link kun je meer informatie krijgen. 

Snap
Snap
2 jaar geleden

Welke printer van HP is dit? Ziet er goed uit! Ik ben ook nog op zoek naar een nieuwe 🤔

2 jaar geleden

Haha cute😂

2 jaar geleden

Ideaal zo’n printer!