Snap
  • Mama
  • moeders
  • verhuizen
  • schulden
  • Jonge

How I met your father #17

De verhuurder reageert nors en overhandigd de sleutels. We gaan nogmaals binnen kijken en hier blijken nog veel spullen te staan van de vorige huurder......

Het is 1 december. J. en ik stappen in de bus op weg naar het huis. De verhuurder is er nog niet en wij wachten voor de deur. Op een gegeven moment komt de verhuurder aanrijden. Hij wilt gelijk het geld waarop ik antwoord dat wij eerst de sleutel willen voor we over gaan op betaling. De verhuurder reageert nors en overhandigd de sleutels. We gaan nogmaals binnen kijken en hier blijken nog veel spullen te staan van de vorige huurder. Dit was niet de afspraak. "Gaan deze meubels er nog uit?" vraag ik de verhuurder. Hij geeft aan dat deze diezelfde week nog opgehaald gaan worden. Wij gaan akkoord en schudden de hand. We gaan snel terug naar het oude huis om alles over te verhuizen. 

Na een lange dag staat eindelijk alles in de nieuwe woning. 'S avonds komen de ouders van J. om te kijken. Ze helpen ons mee het bed in elkaar te zetten en alvast een beetje schoon te maken. Helaas was de vorige huurder niet erg opgeruimd en schoon. Er moet veel aan het huis gebeuren maar voor ons is dat geen probleem we zijn blij dat we weer wat hebben. 

Mijn schoonmoeder is bezig met de keuken als ze mij opeens roept. "Amber, wie was de vorige huurder?" vraagt ze. Ik zie dat ze iets in haar hand heeft. Ik heb enkele seconden nodig om te zien wat het is en ik schrik....