Snap

Hou van 'mijn' kindje

Een vader of moeder ben je niet door een kind te maken of op de wereld te zetten. Een vader of moeder ben je pas als als je onvoorwaardelijk van een kindje houdt, het elke dag wil verzorgen, knuffelen en voor hem/haar klaar wil staan en het mist wanneer het niet bij je is! Een vader of moeder die dat niet wil is alleen maar zaaddonor of de baarmoeder waar het kindje toevallig in terecht kwam.... je hoeft het kind niet zelf gemaakt te hebben om er onvoorwaardelijk van te houden en het te missen als het niet bij je is.. Ik heb zo'n kind die ik nu vreselijk mis!!! Lieve schat, ik heb je niet zelf op de wereld gezet en je wordt afgestoten door je biologische moeder maar ik hou onwijs veel van jou en jij zult voor altijd mijn lieve schat blijven. Dag in dag uit wil ik voor je klaar staan en hoop dat de dag dat je nooit meer weggaat snel komt!!! Ik hou van je!!

10 jaar geleden

Dankje Kaat ;) Indd zonder zijn biologische moeder was hij er niet geweest en ben erg blij dat hij er wel is! Hou super veel van hem!

10 jaar geleden

100% waar! Zonder haar biologische moeder die dr afstoot heb jij deze lieve schat niet in je handen. Heel veel geluk gewenst

10 jaar geleden

Ach... lieve rebecca, dikke x voor jullie allen.