Snap

Hot Mama Challenge #5

De challenge deze week is make-up. Ah ja.. Make-up.. wat gaan we daar is mee doen..

Iedereen die mij kent, weet dat ik niet echt een make-up meisje ben. Ik houd niet van al die poes pas. En daarbij ben ik er ook gewoon veel te lui voor. Ik heb het er werkelijk niet voor over om een half uur tot uur eerder op te staan. En daarbij ben ik die persoon die vergeet dat ze make-up op heeft. Het lukt me net om normaal met mascara rond te lopen. Want ik wrijf en doe in mijn ogen. Krab in mijn gezicht enzovoort, enzovoort. En ja, dan wil je natuurlijk niet met grote gekleurde vlekken rondom je ogen lopen, en al helemaal niet on combinatie met tijger strepen op je gezicht.
Dus het enige wat ik aan make-up doe, is lippenstift en mascara. Maar eigenlijk sinds Pooks geboren is, heb ik geen lippenstift meer opgehad. Ik kus haar constant, echt serieus de hele dag door. En ja dan wil je geen vlekken achter laten. Maar dit keer een blog toegewijd aan mijn favoriete make-up.

 

Dit is mijn make-up verzameling. Zoals je ziet bestaat deze voornamelijk uit lipgloss/stift. 

Hieronder volgen mijn 4 über favoriete lipsticks. Ik draag er super veel. Van alle merken. Van huismerk etos tot YSL. Ik ben niet picky wat dat betreft. Maar dit zijn toch echt mijn absolute toppers! Maar vraag me niet naar namen van kleuren.. want ik ben geen beauty blogger.. Ik koop wat ik mooi vind ennnn vergeet dan wat ik heb :D 

 

Deze oranje/roze van Chanel. Zoooo mooi! Vooral in de zomer!

Chanel Coco Rouge 05, dat weet ik toevallig wel. Ik kreeg deze ooit als tester en was er meteen verliefd op. De perfecte bruine nude achtige kleur. En hij voelt zo heerlijk op je lippen. Je vergeet dat je hem op hebt! 

Deze is van MAC en super mat, precies waar ik van hou! Hij is roze/paars, en lekker fel! Krijg er altijd complimentjes over als ik hem op heb.

 

Deze zijn van Catrice en zijn prettig in gebruik. Ze voelen niet zwaar op je op je lippen. Geven je een glimmertje en een beetje kleur. Ik gebruik deze als ik wel wat kleur op mijn lippen wil, maar geen tijd heb om (vaker) mijn lippen bij te werken. Dit kan gewoon, huppa, zonder spiegel.

Deze zijn echt een uitvinding als je 1. geen tijd hebt op je lippen bij te werken. 2. niet wil dat je kleur snel vervaagd. 3. toch lekkere felle lippen wilt maar niet de stress van zit het op mijn tanden wilt en 4. de hele dag je baby kusjes wilt geven. 
Lipstains, dit zijn stiften voor je lippen en de kleur blijft echt uren zitten. Perfect voor zo'n luie make-up donder als ik! En ik kan veilig mijn Pooks kusjes geven want...... hij geeft niet af!

Dit is naast mijn lippenspul, mijn favoriete en enige make-up item. Mijn mascara. HIj is van Max Factor en hij geeft extra vomule, maar maakt je wimpers niet zwaar. Ik houd zo niet van die dikke zwarte (vaak aan elkaar geplakte) wimpers. Dat je je afvraagd of ze geen moeite heeft met knipperen.. Nee deze is lekker licht, maar wel vol. Het borsteltje zorgt er ook voor dat je wimpers niet! aan elkaar plakken.

Last but not least. Als ik echt in een wilde bui ben. Maar dan ook echt. Dan, alleen dan, gebruik ik oogpotlood. En ja alleen oogpotlood. Zo heb ik toch een beetje kleur of iets extra's, maar niet het hele gedoe van oogschaduw. Maar het is me al een paar keer gebeurt dat ik oogpotlood op heb en ik dan lekker sta te wrijven.. 

Zo dat was het kijkje in mijn make-up mandje. Dragen jullie make-up? Wat wel/niet? En wat is jouw favoriete make-up item?
Op de foto van mijn blog item (hoofdfoto) zie je mijn resultaat van de challenge. Eindelijk weer eens een lippenstiftje (het is die van MAC). Wat vinden jullie?

7 jaar geleden

He, Ik doe ook echt nooit make-up op! Heb het zelfde probleem wil de kleine steeds kussen en mag me bijna grote vent geen kusjes geven met lippenstift op. En als ik make-up op heb is het alleen lippenstift en dan van MAC. Xxx

7 jaar geleden

Uhm op die van Chanel en YSL staan de namen niet, wijsneus. Ja op het doosje. Maar wie bewaard het doosje nou.. hè

7 jaar geleden

Ja ik verzamel lippenstift ben ik bang haha. Blijft leuk om te kopen. En dan natuurlijk niet altijd die dure, dat is wel heel erg slecht voor mijn portemonnee hihi. En ja ik ben echt heel erg tevreden over deze mascara! Echt een hele fijne is het :)

7 jaar geleden

Dank je wel! Ja ik ben dus ook niet echt een make-up drager. Echt alleen mascara en lippenstift haha