Terug
Blog header image

Honderd blogs voor Mamaplaats

Ik heb mijn honderdste blog voor Mamaplaats geschreven. Maar hoe begon ik eigenlijk met bloggen? Ik probeer het terug te halen.
anoniem2017
7 jaar geleden

Ik lees en reageer en soms komt er een eigen blog :)

Lindsy83
7 jaar geleden

Gefeliciteerd met je 100e blog alweer! Geen wonder dat ik nog lang niet al je blogs had gelezen! Daar gaat ook behoorlijk wat tijd in zitten ;)

Henrike Laning
7 jaar geleden

Dank je wel. En je mag altijd contact opnemen hoor. Leuk dat je ons volgt!

Henrike Laning
7 jaar geleden

Hartstikke leuk! Ik kreeg een mailtje geloof ik dat je een blog geschreven had. Die moet ik nog lezen. Ik ben benieuwd.

Henrike Laning
7 jaar geleden

Jaa, dat duurt wel even, haha. En dan heb ik alleen de blogs van mamaplaats geteld. Ik heb ook nog een eigen blog, maar daar doe ik niks meer mee. Henrikesbelevenissen.blogspot.nl geloof ik. Daar staan een paar indrukwekkende blogs op. Tegenwoordig doe ik alles op mamaplaats. En in de vakantie ga ik een inhaalslag maken. Eerst nog een dagje werken.

Annemiek2
7 jaar geleden

ik vind het heel leuk om je verhaal achter het bloggen te lezen. Ik denk dat als Andreas een beetje ouder is ik ook wat meer kan vertellen over hem. Ook heel leuk om te lezen dat je zo geniet van de reacties. Doe ik vaak ook. Maar ook als er weer reacties terug komen op de reacties die geplaatst zijn. Iets waar jij ook heel trouw in bent. Ik hoop dat we nog vele blogs van je zullen lezen. Ja het wordt zo ondertussen wel tijd dat mama plaats gaat nadenken over wat de cadeautjes worden na de 100 blogs. Ben trouwens ook wel benieuwd hoeveel boeken er al geschreven zijn. Nog een stuk of 7 dacht ik en dan is mijn boek klaar ;).

Joycies
7 jaar geleden

Gefeliciteerd met je 1ooste blog! Super leuk!

Henrike Laning
7 jaar geleden

Haha, dat is ook nog een uitdaging! Het wordt je niet te makkelijk gemaakt want je moet ze gewoon gaan tellen! ;) Het is trouwens wel zo dat elke keer dat je klikt op meer blogs laden, er weer 15 bij komen. Dat scheelt wel.

Henrike Laning
7 jaar geleden

Ik vind het ook erg leuk om te reageren op reacties. Ik vind het ook leuk als iemand reageert op een reactie die ik plaats ergens. En ik ben ook heel benieuwd wanneer jij aan je honderd blogs toe bent. :) En ik vind het super dat jij zo trouw reageert!

Henrike Laning
7 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie, en dank je wel dat je mijn blogs leest. :)

TessK
7 jaar geleden

Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik lees wel al je blogs, maar reageer niet altijd. Sorry... Op naar de volgende 100! Schrijf vooral door, leuk om te blijven lezen.

7 jaar geleden

Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! En keep going!

rebo1982
7 jaar geleden

Gefeliciteerd. op naar de volgende 100 :)

Henrike Laning
7 jaar geleden

Haha! Hou me op de hoogte!

Henrike Laning
7 jaar geleden

Hartstikke leuk dat je nu wel reageert en dat je laat weten dat je ze leest. Ik denk altijd dat er bijna niemand meeleest, maar dat lijkt toch wel mee te vallen! ;)

Henrike Laning
7 jaar geleden

Ik ga zeker door met bloggen! Ik kan niet eens stoppen, al zou ik het willen. Het is verslavend! :)

Henrike Laning
7 jaar geleden

Dank je wel! Met al deze aanmoedigingen gaat dat vast en zeker lukken. Dus ga door met reageren op mijn blogs allemaal, dan zit ik zo op 200!

Mama O en B
7 jaar geleden

Wat leuk alweer 100 blogs! Ik lees altijd graag je blogs over die nieuwsgierige Dunya, dus op naar de 200 :)

Henrike Laning
7 jaar geleden

Daar wordt zeker aan gewerkt! Ik heb erg veel plezier in het schrijven en voel me erg gesteund door de vele reacties. Er blijken veel meer mensen mijn blogs te lezen en te waarderen dan ik dacht! Leuk dat jij daar ook bij hoor!

missdoom
7 jaar geleden

Wat leuk 100 Blogs ! en wat leuk dat je dan vanuit mama plaats een eigen blogboek krijgt ! Ik ben pas net begonnen met bloggen, en het feit dat ik themablogger ben is ook voor mij een extra stimulans :)

Henrike Laning
7 jaar geleden

Hartstikke leuk dat je ook themablogger bent! Ik ben blij met die stok achter de deur, maar soms is het wel zoeken naar onderwerpen. En naar nieuwe invalshoeken. Als themablogger gaat het snel met sparen voor cadeaus hoor! ;)

Blog header image

My family

💜