Snap
  • Mama
  • winactie
  • interieur
  • Woonkamer
  • hometour

Home tour: de woonkamer

HOERA! Mijn nieuwe website GigglesandGloves.nl staat online! Mijn blog zal gaan over het moederschap, het vrouw-zijn, het huishouden en mijn meest handige life hacks om het leven net iets makkelijker te maken!

Ik droomde vroeger al over het hebben van een eigen huis. De inrichting, de decoratie, ik wist precies wat ik wilde. Toen mijn man en ik in ons huis trokken, mocht ik van hem bepalen hoe het zou worden ingericht. Ik was de baas van het huis, hij zou over de tuin gaan. Ideaal!

Het decoreren van je huis hoeft ècht niet duur te zijn. De meeste accessoires die ik in huis heb (de schilderijtjes en de fotolijstjes, bijvoorbeeld) komen gewoon van de Action! Op tafel ligt een door mijn overgrootmoeder gehaakt kleedje, iets wat voor mij veel emotionele waarde heeft. Ik heb bewust gekozen voor een zwart vloerkleed. Zo springt de tafel er wat meer uit.

Verder heb ik alles geprobeerd te matchen. De gordijnen, het vloerkleed en de kaars zijn zwart. De tafel matcht met de kussentjes en de rest is grijs. Niet te veel verschillende kleuren, want ik houd van een rustig interieur.

Waar heb de meubels en accessoires gekocht?Action: schilderijen, fotolijstjesBUT (Frankrijk): bank; salontafel, kussensGiFi (Frankrijk): vloerkleed, gordijnen, kaars en kaarshouder

CDiscount (online): box

Hoe ziet jouw woonkamer eruit? Welke kleuren vind je mooi in huis?

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Ina Rosheuvel?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.