Snap
  • Mama
  • voorstellen
  • mamablog
  • Voorstelronde

Hoi! Joelle hier!

Hé Hallo!

Even voorstellen. Ik ben Joëlle. Zaterdag 13 februari word ik (voor de 4e keer alweer) 29 jaar en ik heb 2 prachtige dochters van 8 en 9 jaar.

Wij wonen in de mooie stad achter de duinen samen met onze huistijger Saartje. Mijn dochters volgen het prachtige vrije schoolonderwijs, en ik ben (voorlopig) een thuisblijfmama met een teveel aan hobby's en interesses.

Op een typische corona-dag, zo eentje waarbij je de zoveelste serie op netflix hebt afgekeken, ging ik eens nadenken. Ik wilde al een hele tijd gaan bloggen. Of instagram-bloggen. Of allebei gewoon. Maar iets hield me tegen. Wat precies? Geen idee.

Ik vind het leuk om mijn zoveelste project, avontuur, plan, creatie te delen met mijn (niet altijd even geïnteresseerde) sociale kring. Dus waarom niet een kring opbouwen die het daadwerkelijk wel wilt lezen?

Nou heb ik ADHD (daarover later meer), dus ik kon niet zomaar gaan bloggen. Ik moest een volledige nieuwe instagram-profiel maken, online cursussen ‘instagram-marketing’ volgen, een volledig plan maken enz.

Want als ik ga bloggen, dan moet ik het ook gelijk goed doen. Met als resultaat dat ik al 3 dagen uitstel.

Dus nu, dan eindelijk, mijn eerste blog. Jeej!

Ik zal gaan bloggen over mijn leven als moeder (met adhd, borderline en een vleugje ptss), over het leven als ‘vrije school-moeder' (ja dat is een ding), over al mijn creatieve uitspattingen, klusprojectjes, mijn zoveelste poging tot fitmom worden en nog veel meer!

Ik ben nog zoekende in alles, dus tips en tops zijn welkom. En volg me vooral op instagram (ik volg terug enzo)

Liefs, Joëlle