Snap
  • Mama
  • family
  • boysmom
  • thisisme
  • momlifebelike
  • rondjevoorstellen

Hoi... dit ben ik, dit zijn wij!

Hoi, ik ben nieuw hier op Mamaplaats...

Alvorens jullie te overladen met allerlei blogs lijkt het me toch leuker om eerst even kennis te maken met mij, met ons!Waar zal ik beginnen? Standaard begint een voorstelling met: hoi, ik ben Vicky en ik ben zoveel jaar... Niet? Juist ja! Goed ik zal daar dan maar beginnen :-).

Hoi, ik ben Vicky en ik ben 29+5 jaar oud/jong (het is maar hoe je het bekijkt). Ik woon samen met mijn man en onze twee zoontjes in Belgie (Oost-Vlaanderen). Alleen maar mannen rondom mij, een echte boysmom dus... En wat ben ik hier blij om!

Zeven jaar geleden werd mijn eerste zoontje Louis geboren en twee jaar geleden kwam Leon erbij! Ik krijg soms wel eens de vraag of het bij twee kindjes blijft of dat er soms nog een derde kindje bij komt... Wel daar kan ik kort in zijn: het zal bij twee blijven, ik vind dit perfect zo!

Zo dat is al wat info ivm mijn persoonlijke situatie...

Meestal komt daarna de vraag: en wat zijn je hobby's? Juist hé ;-).Als Instagram onder de noemer "hobby's" valt, wel dan is dat mijn hobby... Mijn vorm van ontspanning!Na een hele dag te hebben gewerkt en met de kids bezig te zijn heb ik geen zin meer om me nog te rechten om naar één of andere sportclub of wat dan ook te gaan...Nee, mijn ontspanning is dan eventjes neer te ploffen in de zetel en wat rond te kijken op Instagram! Ik vind het zo fijn om inspiratie op te doen, verhalen te lezen,...

Ik post ook zeer regelmatig dingen op Insta, bekijk dit maar als mijn creatieve uitlaatklep. Ik vind het fijn om leuke stories in elkaar te knutselen ivm outfits voor de kids bijvoorbeeld of zoals nu wat Sint-tips mee te delen. De interactie die ik hierbij heb met de mensen de me volgen vind ik super!

Wat ik ook wel eens graag doe is op zondag bakken met mijn oudste zoontje...We maken daar een mama-zoon momentje van! Daarna kunnen Leon en mijn man ook meegenieten want zij mogen dan alles proeven en opeten ;-).

Ooh en als laatste... Als shoppen onder hobby's valt, dan is dit zeker mijn favoriete hobby :-).

Goed, komen er daarna nog vragen? Waarschijnlijk wel! Die mogen jullie me gerust stellen...Wil je iets weten, shoot!

En voor nu ben ik dan klaar en kan ik echt beginnen met bloggen ;-).

Liefs,Vicky