Snap
  • abonnement
  • luisterboek
  • ontspanning

Hoeveel abonnementen heb jij?

Wist je dat de gemiddelde Nederlander zo’n 14 abonnementen heeft?

Ik doe daar ook niet voor onder, sterker nog. Tot vorige week zat ik op 21 abonnementen. En ook niet de minste he, van een dierentuin tot aan een bloemen abonnement. Van een food box tot aan alle streamingdiensten. Sterker nog, ik werk voor een automerk; en jawel, voor het auto-abonnement.

Mijn nieuwste aanwinst

Abonnement nummer 22 dus, is weer zo’n topper die ik dan voorbij zie komen, namelijk BookBeat. En ja, natuurlijk denk ik altijd, heb ik het nodig? Oh ja, natuurlijk heb ik het nodig. Ergens wist ik ook dat BookBeat het ontbrekende stukje was. 

Ik ben namelijk de radio zat, heb geen inspiratie meer voor muziek. “Broederliefde” is nog steeds het laatste album wat ik tussen mijn favorieten heb staan. Q-music is zonder Marieke ook niet meer wat het was en de leukste podcasts komen met een beetje mazzel 1x per week, die je vervolgens na 30 minuten weer uitgespeeld hebt. 

PLUS, als alleenstaande moeder heb je gewoon de tíjd niet om een boek te pakken en even rustig te gaan lezen. Man man man, ik ben blij als ik zit.

Een nieuwe levensstijl

Onlangs heb ik MiracleMorning geluisterd en ik ben helemaal gepakt door deze levensstijl. Dit probeer ik toe te passen door dagelijks om 6 uur op te staan en te starten met mijn MiracleMorning, mega aanrader! Het boek wat ik nu luister is “Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie” en deze wissel ik af met “Manifesteren kun je leren”. Ik zit echt in een fase van psychologie boeken en persoonlijke ontwikkeling, maar van de zomer luister ik altijd zo’n heerlijke zomerse roman.

Voor ieder wat wils

BookBeat is een app met 800.000 luisterboeken en e-books en elk vrij moment wat ik heb, is boek aan en gaan. Met wandelen, met koken, met stofzuigen en de was opvouwen. Maar kan in principe ook gewoon als je in een goed gesprek zit met je man - merkt ie vast niet.

Gebruik de code saskiaaugustin voor 45 dagen gratis naar boeken luisteren op BookBeat! Thank me later!

Leestip: Deel 1: Zwangerschapsbeëindiging van een drieling

Wow 22, respect! Haha